İtalyan Boya Örnekleri

İtalyan boya örnekleri; sınırsız renk ve ton seçenekleri ile fark yaratan Milacolor tüm dekoratif boyalarda sektörün ihtiyaç duyduğu inovatif ürünler geliştirip, müşteri ve ustaların beklentilerini maksimumda tutmak için AR-GE çalışmalarına bu yönde hız verdi.

Bugün Milacolor’ın İtalyan dekoratif boya örneklerine hep beraber bakalım.

Mila Effects No:1 Fames

Kelime anlamı gibi şöhretli olan bu malzeme, 2000’li yılların başında dekoratif boya denilince ilk akla gelendi. Günümüzde eskisi kadar rağbet görmese de yeni gelişen aparatlar, desenli rulolar ve efekt tamponlar ile popülerliği hala devam ediyor. Sınırsız renk seçeneklerine ve desen örneklerine Milacolor-renk kartelaları kısmından ulaşabilirsiniz.

Mila Effects No:2 Prestige 

Prestige, ustanın spatula ve mala ile duvarlara renk vermek ile kalmayıp hayat verdiği malzeme. Oldukça parlak ve sert bir yüzeye sahip olan bu malzeme ile inanılmaz dekorlar ve desenler elde ediliyor. İnsanlarda hayranlık uyandırıyor. İtalyan dekoratif boyaların en sevilen malzemelerindendir. Sınırsız renk ve desen seçeneklerine Mila Boya’dan ulaşabilirsiniz.

Mila Effects No:3 Cosmo 

Cosmo, ustasının elinden hayat bulan, süet dokusu ve üç boyutlu görünümü ile mekanlara zarafet ve şıklık katan malzemelerden. Bakmakla dokusu ve boyutu bitmiyor. İnsana huzur veriyor. Renkleri ve dokusu için Milawall mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Mila Effects No:4 Amber

Milacolor efekt ürünler listesinde dördüncü sırada olan Amber, sıra dışı ve otantik desenler elde edilebilen, ustasının yorumunu ve sanatını sonuna kadar gösterebildiği, üzerine istenilen renkte özel efekti uygulanan dekoratif malzemedir. Siz de sanatını ruhunuza kadar hissetmek isterseniz Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Mila Effect No: Sart 

Sart, İtalyan boya desenleri ve İtalyan boya örnekleri denilince en fazla bulunan malzemelerdendir. İtalyan sıva olarakta geçen bu malzeme duruşu, görünümü ve dokusu ile mekanlara muhteşem hava katıyor. Örnekleri için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Mila Effects No:6 Safir

Safir, efekt boyalar da bir hayli gözde şu an. İçeriğindeki kristalimsi tanecikler ile duvarlar ışık saçıyor. İnci dokusu ile farklı görünümler ve desenler vermeye de uygun. Sınırsız renk seçeneği için renk kartelası kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Mila Effects No:7 Prisma 

Prisma, duvarlara sanat veren, duvarlarınıza aşık olup gözlerinizi alamayacağınız malzemelerden.

Mila Effects No:8 Betonup 

Son yılların fenomeni olan, Betonup şehir yaşamında brüt dokusu ile dinlendiren huzur veren malzemelerden. İlham veren bu malzeme ile Milacolor’da buluşabilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?