İtalyan Boya Çeşitleri

İtalyan boya çeşitleri, sınırsız renk ve ton seçenekleri ile sıra dışı, estetik ve otantik dekorlar sunan Milawall mağazalarında sizleri bekliyor.

İtalyan boyalarda, tüm ürün ve modelleri ile hayranlık uyandıran Milacolor, her geçen gün piyasaya yön vererek öncülük etmeye devam ediyor. İnovatif anlamda misyonunu belirlerken hayal kadar sonsuz, peşini asla bırakmayacak kadar azimli olan Milacolor için son durak her zaman sloganında olduğu gibi ”hayallerinizin bir adım ötesi” aslında. Bugünkü blog yazımızda sizler için İtalyan boya ve dekoratif kaplama çeşitlerini derledik.

Mila Effects No:1 FAMES 

Su bazlı, akrilik esaslı ve sedef katkılı son kat dekoratif boya olan Fames’in uygulama çeşitleri;

  • Tampon Tipi Uygulama: Milawall mağazalarından ulaşabileceğiniz tampon denilen aparat ile yapılan uygulama.
  • Baskı Efekt Uygulama: Milawall mağazalarından ulaşabileceğiniz özel şekillerden oluşan baskı tamponları ile uygulama.
  • Deniz Süngeri ile Uygulama: Milawall mağazalarından ulaşabileceğiniz özel deniz süngerleri ile yapılan uygulama.
  • Desenli Rulo Uygulaması: Milawall mağazalarından ulaşabileceğiniz özel desenli rulolar ile yapılan uygulamalar.
  • Ayrıca sınırsız olarak uygulama yapanın hayal gücüne ve kabiliyetine göre sünger, fırça ve özel aparatlar yardımı ile sınırsız desenler elde edilebilir.

Mila Effects N0:2 PRESTİGE 

Su bazlı, akrilik esaslı spatula ve mala yardımı ile uygulanan kendiliğinden renkli olan Prestige’in uygulama çeşitleri;

  • Spatula ve mala yardımı ile uygulanan Prestige ustanın kabiliyetine göre farklı desenler alır. Farklı alt zemin malzemeleri (Amber, Prestige) uygulanarak sınırsız desen seçeneği elde edilebilir.

Mila Effects No:3 COSMO 

Su bazlı, akrilik esaslı, sedef katkılı son kat dekoratif boya olan Cosmo kadife dokusu ve üç boyutlu görünümü ile duvarlarınıza hayat veriyor. Cosmo’nun uygulama çeşitleri ise;

  • Özel aparatı ile sekiz çizerek verilen desen.
  • Spatula ve mala deseni.

Mila Effects No:4 AMBER

Su bazlı, akrilik esaslı ve macun kıvamı ile ustanın el sanatını ön plana çıkartan Amber’in uygulama çeşitleri oldukça fazladır. Kıvamı ve dokusu sayesinde mükemmel desenler ve efektler çıkartır.

Mila Effects No:5 SART

Su bazlı akrilik esaslı ve kalın macun kıvamı ile sınırsız desen ve efekt çeşidi sunan Sart ile duvarlarınız ilham kaynağınız olacak.

Mila Effects No:6 SAFİR 

Su bazlı, akrilik esalı, sedef katkılı içeriğindeki özel taş ve kumlar sayesinde çeşitlilik yönünden bir hayli zengindir.

Mila Effects No:8 BETONUP

Su bazlı, akrilik esaslı yapısı ve renkleri ile duvarları bürüt görünümüne kavuşturan Betonup’ın uygulama çeşitleri sınırsız olup en fazla kullanılan uygulama çeşitleri ise, dokulu beton görünümü ve derzli beton görünümüdür.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?