Efekt Boyalar

Efekt boyalar, en estetik, en kreatif haliyle 40. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Üstelik tüm atölyelerimizde efekt boyalar satış ve uygulama desteği ile.

Efekt Boya, Efekt Boya Renkleri, Efekt Boya Çeşitleri, Efekt Boya Modelleri, Efekt Boya Desenleri, Efekt Boya Örnekleri, Efekt Boya Aparatları , Efekt Boya Ustası, Efekt Boya Uygulaması vb. efekt boyalara dair aradığınız her şey Milacolor’da. Modern mimari ve dekorasyonda karşımıza sıkça çıkan, sıra dışı, estetik görünümleri ile duvarlarda sanatı hissettiren efekt boyalar sınırsız renk seçeneği ve uygulama desteği ile sizleri bekliyor.

 

 

Efekt Boya Çeşitleri;

Efekt boyalarda onlarca çeşit, yüzlerce model ve binlerce renk Milawall mağazalarında.

Mila Effects No:1 Fames; sedef boya 

Mila Effects No:2 Prestige; mermer efekt boya , mermer görünümlü boya

Mila Effects No:3 Cosmo; kadife dokulu boya, üç boyutlu boya, süet dokulu boya

Mila Effects No:4 Amber; İtalyan dekoratif kaplamaİtalyan dekoratif sıva

Mila Effects No:5 Sart; İtalyan dekoratif sıva , İtalyan dekoratif kaplama

Mila Effects No:6 Safir; kumlu boya, kumlu sedefli boya, kumlu sedef

 

Mila Effects No:8 Betonup; beton efektli boya, beton efekt boya, beton görünümlü sıva, sıva görünümlü duvar, beton görünümlü boya

Efekt Boya Modelleri;

Efekt boyalar uygulama, uygulama aparatları, ustalık gibi bileşenlerle farklı görünümlere ve modellere bürünebilir. İsmindeki atölye kavramı ile Türkiye’nin 7 bölgesinde bünyesindeki ustalarla her geçen gün piyasaya yön veren modeller sizler için tasarlanıyor. Tüm İtalyan dekoratif boya ve efekt boya modelleri için size en yakın Milawall mağazasını ziyaret edeniniz.

Efekt Boya Desenleri;

Efekt boya desenleri için altta bulunan sekmeyi ziyaret edebilirsiniz.

Efekt Boya Uygulama;

Milawall mağazalarında satış ve satış sonrası destek hizmetinin yanı sıra uygulama hizmeti de sunuyor. Bünyesinde bulunan sertifikalı uzman kadrosuyla duvarlarınıza hayat veriyor.

Efekt Boya Ustası;

Milawall mağazalarından ustanızı seçebileceğiniz gibi usta olmak isteyenler, yeni duvarlar tasarlamak isteyenler için ücretsiz eğitimler düzenleniyor. Bu ustalık eğitimlerine katılmak için iletişime geçiniz.

Efekt Boya Fiyatları;

Kendi ürettiğine sahip çıkan nesil ile üretimden uygulamaya kadar yanınızda olan Milacolor’dan fiyat almak için iletişime geçebilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?