Dekoratif Sıva Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Dekoratif sıva nedir? Dekoratif sıva nasıl uygulanır? Dekoratif sıva özellikleri nelerdir? gibi merak edilen soruların cevaplarını ve dekoratif sıva hakkındaki tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Dekoratif Sıva Nedir?

Milacolor Dekoratif Sıva, iç ve dış cephelerde kullanılan, suya karşı dayanıklı, uygulaması kolay, birçok eşsiz uygulama yapmayı sağlayan bir sıva çeşididir. Milacolor dekoratif sıvalar uygulanmış olduğu mekâna zengin dokular ve estetik bir görünüm kazandırır.

Dekoratif Sıva Nasıl Uygulanır?

Birçok ortamda karşılaştığınız harika efektler, Milacolor dekoratif sıva ürünlerinden Mila Effect No:5 Sart ve Mila Effect No:8 Betonup iç ve dış cephelerde harika dokular çıkarmanıza olanak sağlar. Milacolor dekoratif sıva uygulamaları sayesinde çeşitli tekniklerle istediğiniz deseni ve dokuyu oluşturabiliyoruz. İlk etapta, sıvanın yüzeyde sağlam bir şekilde tutulabilmesi ve desen verme işleminin kolaylaştırılabilmesi için öncelikle uygulanacak olan dekoratif sıva ile aynı renkte olan Milacolor dekoratif hazır sıva astarı kullanılması önerilir. Bu işlemin ardından Mila Effects No:8 Betonup ya da Mila Effects No:5 Sart  dekoratif sıva malası ile yapılmak istenilen model duvara uygulanır. Daha sonrasında, iç ve dış cephelerde kullanılabilen, sınırsız renk imkânı sunan Mila Effects No:1 Fames dekoratif boya ile duvarlarınızı renklendirip yaşam alanlarınıza eşsiz görünümler kazandırabilirsiniz.

Dekoratif Sıva Özellikleri Nelerdir?

Tüm Milacolor dekoratif sıva modelleri, iç ve dış cepheler için uygundur. Ağır hava şartlarında bile ürünlerde herhangi bir çatlama ya da kabarma olmaz. Su bazlı yapısından ötürü sağlığa zararsız, oldukça uzun ömürlü olmakla birlikte uygulandığı mekanlara, doğal ve estetik bir görünüm kazandırır.

Dekoratif Sıva Fiyatları

Dekoratif sıva ürün fiyatları için Milawall mağazalarından fiyat listesi talep edebilirsiniz. Dekoratif sıva uygulama fiyatları için ise Milawall mağazaları ile iletişime geçip projelerinize göre fiyatlandırma talep edebilirsiniz.

Dekoratif Sıva Nasıl Yaptırabilirim?

Mila Effect No:5 Sart ve Mila Effect No:8 Betonup ürünlerinin eşsiz uygulamaları için Türkiye geneli tüm Milawall mağazalarımızı ziyaret ederek tasarım ve uygulama hizmeti alabilirsiniz kataloglarımızı inceleyebilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?