Dekoratif Duvar Çıtası Duvar Çıtalama Fiyatları

Dekoratif Duvar Çıtası Duvar Çıtalama Fiyatları;

Duvar çıtası ve dekoratif poliüretan duvar çıtalamaları en güzel modeller en uygun fiyatlar ile Milawall mağazalarında sizleri bekliyor.

Son yılların trendi Poliüretan Duvar Çıtası ve en yeni duvar çıtalama modelleri satış ve uygulama desteği  ile Milacolor’da 42 yıllık bilgi, birikim ve geride bıraktığı tecrübe ile Milacolor poliüretan duvar çıtası üretimine İstanbul fabrikasında başladı. Ürettiği poliüretan duvar çıtasını ise Türkiye geneli mağaza ve showroomlarından temin edebilir veya profesyonel ekiplerden uygulama desteği alabilirsiniz.

Dekoratif Duvar Çıtası Özellikleri;

Milacolor poliüretan duvar çıtası 2 cm, 4 cm, 5 cm, 6 cm, 8 cm ve 10 cm enlerinde ve 240 cm boyunda olup, dekoratif ve boyanabilirdir. İç ve dış cephe kullanımına uygun içerisinde kanserojen maddeler bulundurmaz ve uzun ömürlüdür. Özel dekoratif kenarlık tasarımı yapılabilir.

Dekoratif Duvar Çıtası Fiyatları;

Dekoratif poliüretan duvar çıtası yüksek kalite ve uygun fiyatla Milawall mağazalarında. Uygun fiyatlar ve kampanyalar için size en yakın Milawall mağazalarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Dekoratif Duvar Çıtası Uygulaması;

Poliüretan duvar çıtalama uygulamaları memnuniyet garantili tasarım ve uygulama desteği ile tüm Milawall mağazalarında. Milacolor üretimini yaptığı poliüretan duvar çıtalarını size özel tasarlayıp bünyesindeki tecrübeli ekipler ile uygulamasını da yapıyor. Milacolor ile çok yakışan poliüretan duvar çıtası fiyatları ve uygulaması için size en yakın Milawall mağazaları ile iletişime geçebilirsiniz. Size en yakın mağazamız için web sitemizdeki iletişim sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

Dekoratif Duvar Çıtası Modelleri;

Dekoratif poliüretan duvar çıtası modelleri, çeşitleri ve örnekleri Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. En trend poliüretan duvar çıtası modelleri ve en güzel dekoratif poliüretan duvar çıtalama uygulamaları ve örnekleri için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Duvarlarınız için en iyi ölçüler ve modelleri mağazalarımızda tasarımcılar ile tasarlayabilir duvarlarınıza göre modelleyebilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?