Poliüretan Çıta ve Dekoratif Duvar Çıtası Fiyatları

Poliüretan çıta ve dekoratif duvar çıtası fiyatları için Türkiye geneli tüm Milawall mağazaları satış ve uygulama hizmeti sunuyor.

Poliüretan Duvar Çıtası

Son yıllarda oldukça popüler olan poliüretan duvar çıtası kullanım kolaylığı, iç ve dış cephe yüzeylerinde uygulanabilmesi, boyanabilir olması, yüksek mukavemeti gibi pek çok sebeple tercih ediliyor. Uygulandığı alanda kuvvetli bir etkiye sahip olan poliüretan duvar çıtası, Milacolor’ın tüm boyaları ile de yüksek derecede uyum sağlıyor. 42. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milacolor Türkiye geneli 10’dan fazla mağazası, 5000 m2’den fazla showroom alanı ile poliüretan duvar çıtası, köşelikler, süslemeler, sütunlar gibi poliüretan ürünlerin satışını gerçekleştiriyor. Dilerseniz bünyesindeki onlarca iç mimar ve tasarımcı ile tasarlıyor yine bünyesindeki yüzlerce tecrübeli ekipler ile uyguluyor.

Poliüretan Duvar Çıtası Modelleri ve Uygulamaları

Dekoratif poliüretan duvar çıtaları profil olarak, 1.6 cm, 2.5 cm, 4 cm, 5 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm, 12 cm, 15 cm, 16 cm gibi genişliklerde üretiliyor. Boy olarak uzunlukları ise standart olup 240 cm. Uygulanacağı duvarın projesine göre kesilip uygulama yapılıyor. Duvar çıtası için köşelik, kenarlık, motifler gibi süsleme malzemeleri sunuluyor. Ürünlerin uygulamasında uygulama yapılacak alanlar farklı şekilde kombin edilebiliyor. Milawall mağazaları bünyesindeki profesyonel ekipler ile duvar çıtalarını ve süslemeleri talebinize göre tasarlayıp projelendiriyor. Poliüretan duvar çıtalarının tüm modelleri için ürünler sekmesinde ki poliüretan ürünler kısmını ziyaret edebilirsiniz. Duvar çıtası ve süsleme modellerinden örnekler ise;

Poliüretan süsleme, köşelik ve motif örnekleri ise;

Dekoratif Duvar Çıtalama Modelleri

Boyanabilir çıta ile çıtalama işlemi yapılan duvarlar çıta ile birlikte boyanır. Genelde duvar ile aynı renk boyama tercih edilirken tercihe göre duvardan farklı renkler ile de boyanabilir.

Poliüretan Duvar Çıtası ve Duvar Çıtalama Fiyatları

Duvar çıtası ve dekoratif duvar çıtalama fiyatları için üretip sunan, tasarlayıp uygulayan Milawall mağazaları memnuniyet garantili fiyatları ile sizleri bekliyor. Ürün fiyatları için mağazalarımızdan fiyat talep edebilirsiniz. Dekoratif çıtalama uygulama fiyatları için ise projeye göre teklif alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?