Mermer Görünümlü Boya Uygulaması

Mermer görünümlü dekoratif boya uygulaması, tüm Milawall mağazalarında profesyonel tasarım ve uygulama desteği ile sizleri bekliyor.

İtalyan dekoratif boyaların ilk ortaya çıkanlarından ve o günden beri popülerliğini yitirmeyen mermer görünümlü boyaların tüm desen, renk, model ve çeşitlerine Milawall mağazalarından ulaşabilirsiniz. Milacolor ile hayalinizdeki desenler duvarlarınızda hayat bulacak.

Mermer görünümü ve efekti veren Prestige ürünün hakkında detaylar ve uygulama ile ilgili bilgileri sizler için derlemeye çalıştık;

 

Mila Effects No:2 PRESTİGE

TANIM: 

Prestige, dekoratif mermer desenli İtalyan boya, su bazlı, akrilik kopolimer esaslı, macun kıvamında mala veya spatula ile dokusu ve yorumu verilen kendiliğinden parlak kaplama malzemesidir.

ÖZELLİKLERİ:

– Mermer efekti görüntüsü verir. Yüksek parlaklığından dolayı renkler canlı ve ışıl ışıldır.
– Prestige, mermer desen boya, çizik ve darbelere karşı dayanıklıdır.
– Tam silinebilir olup, yıllarca sararma solma yapmaz.
– Buhar geçirgenliği sayesinde nem ve rutubeti dışarı atar.
– Bakteri ve küf oluşumuna karşı dirençlidir.

Mermer Efekt Boya-Prestige Uygulaması 

Öncelikle uygulama yapılacak olan yüzeyin kuru ve temiz olmasına önem gösterilmelidir. Duvarda var ise kılcal çatlaklar Mila akrilik yüzey düzeltme macunu ile düzeltilir. Ardından Mila dönüşüm astarı veya Mila silikonlu iç cephe astarı ile sağlam bir yüzey oluşturulur. Daha sonra kullanıma hazır olan Prestige mala ve spatula yardımı ile duvara iki kat ince ve düz olacak şekilde uygulanır. Son kat ise desen katıdır. Yine aynı el aletleri yardımı ile son katta deseni ve yorumu verilir.

Milawall mağazalarında ücretsiz uygulama eğitimi alabilir veya Milacolor’ın sertifikalı ustalarından uygulama desteği alabilirsiniz.

Ayrıca ürünün uygulama videosuna video galeri sekmesinden ulaşabilirsiniz. Diğer ürünler hakkında yazılarımız için haberler sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?