Mermer Desenli Boya

Mermer desenli boya, hayranlık uyandıran dokusu, şık görünümü ve fark yaratan desenleri ile Milawall mağazalarında sizleri bekliyor.

İtalyan dekoratif boyalarda malzemenin tüm öyküsünün tek ismi Milacolor, ürünlerin üretimi, bayiler ile satış ve garantili uygulama hizmetleri sağlıyor.

Milawall mağazalarının en çok talep gören malzemelerinden olan Prestige, mermer görünümlü boya, mermer desenli boya, mermer efekt boya şeklinde jenerikleşen isimleri ile çıkıyor genelde karşımıza.

Bugün sizler için Mila Effect No:2 Prestige ürününü değerlendireceğiz.

MİLA EFFECTS NO:2 PRESTİGE

Milacolor efekt boyalar grubunun 2. ürünü olan Prestige jenerikleşen isimleri mermer desen boya, mermer görünümlü boya, mermer efektli boya vs. anlaşılacağı gibi mermer desenli, sert ve parlak bir yüzeye sahiptir.

Tercih edilmesinin en büyük nedeni ise yaşam alanlarına kattığı şıklık olan Prestige ayrıca ortama ferahlık ve genişlik katar.

Mila Effects No :2 Prestige uygulamasında malzeme ustanın kabiliyetine göre sınırsız desen almasının yanı sıra, tüm renklerde üretimi mevcut olup duvarlarda parlaklığı ile hayat bulur. Tam silinebilir olan bu malzeme oldukça uzun ömürlü, yüksek teneffüs kabiliyetli, kir ve bakteri oluşumuna karşı dirençlidir.

Milawall mağazalarını ziyaret ederek, tüm mermer desenli boyaları, mermer efektli boyaları, mermer görünümlü boyaları görebilir, uygulama örneklerine bakabilirsiniz.

Milawall mağazalarında, Prestige ve diğer tüm efekt boyaların uygulama desteği Milacolor sertifikalı ustalar ile verilmektedir.

Ürün renkleri ve kartelası için ayrıca; Mila Effects No:2 Prestige efekt boya renk kartelası sekmesine tıklayabilirsiniz. Bu kartelanın yanı sıra Milacolor’ın 300 renkli ortak renk kartelası ve ral kataloğundan seçeceğiniz renklerin üretimini de talep edebilirsiniz.

Milacolor’ın diğer efekt ürünleri; Mila Effects No:1 Fames, Mila Effects No:2 Prestige, Mila Effects No:3 Cosmo, Mila Effects N0:4 Amber, Mila Effects No:5 Sart, Mila Effects No:6 Safir, Mila Effects No:7 Prisma, Mila Effects No:8 Betonup bu ürünlerin yanı sıra iç cephe boyaları ve kaplamaları, dış cephe boyaları ve kaplamaları ve özel amaçlı ürünler için; blog sekmesini takip edebilirsiniz.

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?