Kumlu Metalik Dokulu, Sedefli Kumlu Boya Uygulamaları

Kumlu Metalik Dokulu, Sedefli Kumlu Efekt Boya Uygulamaları;

42. yılında mimariyi ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarında sizleri bekliyor.

Kumlu metalik dokulu boya son yıllarda ev, ofis, okul, hastane gibi bir çok yaşam alanında karşımıza çıkmaya başladı. Işıltılı yapısı, özel kumları ile zarafet ve şıklığı bir arada sunan kumlu boyalar için size en yakın Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Milawall mağazalarından ürün temininin yanı sıra tasarım ve uygulama desteği de alabilirsiniz. Size en yakın showroom için web sitemizde yer alan iletişim kısmını ziyaret edebilirsiniz.

 

Kumlu Metalik Dokulu Efekt Boya Fiyatları;

Kumlu metalik dokulu efekt boyalar Mila Efect No:6 Safir yüksek kalitesi, uygun fiyatı ve binlerce renk seçeneği ile sadece Milawall mağazalarında.

Kumlu Metalik Dokulu Dekoratif Boya Uygulamaları;

Yaşam alanlarınızın ilham ve zarafet kaynağı Milacolor Effects No: 6 Safir kumlu boya içerisinde ki özel taşları ile kendiliğinden desen alır. Uygulaması için özel efekt fırça kullanılmalıdır. Safir uygulasına geçilmeden önce zemin hazırlığı yapılmış yüzeye uygulanacak olan renkte Milacolor silikonlu iç cephe boya uygulaması yapılmalıdır. Milacolor silikonlu iç cephe boyası kuruduktan sonra aynı renkte Safir özel efekt fırça yardımı ile duvara uygulanır. Uygulama esnasında yatay fırça hareketi ile yatay desenler, dikey fırça hareketi ile dikey desenler veya çapraz fırça hareketi ile çapraz özel kumlu desenler meydana çıkar. Milawall mağazalarından tecrübeli profesyonel ekipler ile uygulama desteği alabilirsiniz.

Kumlu Boya Renkleri;

Kumlu metalik doku efekt boya renk kartelası için web sitemizde yer alan kataloglar kısmından renk kartelalarını ve ardından Mila Effects No: 6 Safir renk kartelası sekmesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca renk kartelasında yer alan renkler Milacolor’ın en çok tercih edilen renklerinden oluşmakta olup mevcut kartela dışında 1001 renk seçeneği sunmaktadır. Profesyonel renk desteği ve renk seçimleri için mağazalarımızda iç mimar ve tasarımcı personellerimiz ile görüşüp yaşam alanınıza en çok  yakışacak renge birlikte karar verebilirsiniz.

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?