Kumlu Boya

Kumlu Boya, tüm ışıltısı, zerafeti ve tablo asmaya kıyamayacağınız yüzeyi ile, 40. yılında mimari ve dekorasyondaki keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Mila Effects No:6 Safir’in eşsiz görünümü, desenleri ve renkleri için bayilerimizi ziyaret edebilir ustalarımızdan ücretsiz keşif sonrası uygulama desteği alabilirsiniz.

Mila Effects No:6 Safir 

Kumlu boya, Milacolor İtalyan dekoratif boya sınıfının 6. üyesi olan Safir; su bazlı, akrilik kopolimer esaslı, içeriğinde kalın tanecikler barındıran özel reçineler ve mekanik pigmentlerle renklendirilmiş, fırça yardımı ile uygulanan dekoratif kaplama malzemesidir. Uygulandığı mekana zerafet ve şıklık katar. Sınırsız renk ve ton seçeneklerine sahiptir. Tüm ev, okul, kafe, hastane, ofis vb. gibi yaşam alanlarının tüm duvarlarına uygundur.

ÖZELLİKLERİ:

– Mekana zerafet ve şıklık katar, tam silinebilirdir.
– Teneffüs etme kabiliyeti sayesinde nem ve rutubeti dışarı atar, bakteri ve küf oluşumuna karşı dirençlidir.
– Sararma ve solma yapmaz, uzun yıllar boyunca duvarınıza ahenk katar.

*Su bazlı olup, çevreye ve sağlığa zararı yoktur.

*Ürün hakkında daha detaylı teknik bilgi için Milawall teknik servisinden destek alabilirsiniz.

UYGULAMA:

Uygulama için önceden hazırlanmış kuru ve temiz yüzeye ilk olarak uygun renkte fon boyası uygulaması yapılır. Bunun ardından uygun fırça veya özel aparatı ile uygulanır. Aparatlar ve uygulama için Milacolor’dan destek alabilirsiniz.

SARFİYAT:

İstenilen desene ve kullanılan aparata göre değişiklik gösterip, ortalama 150-250 gr/m2 dir.

Safir, uygulama videosu için video galeriyi ziyaret edebilir, Milawall mağazalarından bilgi alabilir veya ücretsiz eğitimlere katılabilirsiniz.

Ayrıca tüm Milawall mağazalarında renk, desen, model seçimi yapabileceğiniz gibi firmamızdan sertifikalı usta seçimi yapabilirsiniz.

Kumlu boyanın renkleri için; Mila Effects No:6 Safir efekt boya renk kartelası linkini ziyaret edip, Milacolor’ın eşsiz renklerinin hikayelerini öğrenebilir ve duvarlarınızda ki hayranlık uyandıracak esintileri deneyimleyebilirsiniz.

Mila Effects No:6 Safir Dekoratif Boya Renk Kartelası

Kumlu Boya Mila Effects No:6 Safir Uygulama Örnekleri; 

Safir Kumlu Boya Çapraz Uygulama

Safir Kumlu Boya Dikey Uygulama

Safir Kumlu Boya Çapraz Uygulama

Safir Kumlu Boya Çapraz Uygulama

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?