İtalyan Dekoratif Boya Modelleri ve Fiyatları

İtalyan dekoratif boya modelleri ve fiyatları, binlerce uygulanmış model ve uygun fiyat garantisi ile Milawall mağazalarında sizleri bekliyor.

İtalyan Dekoratif Boya Modelleri ve Fiyatları 

İtalyan boya ve dekoratif boya için sınırsız renk ve model seçeneğinin olması son yıllarda bu kadar fazla tercih edilmesinin sebebidir. Aynı zamanda fiyatlarının uygun olması muadilleri arasında öne çıkmasını sağlıyor. Su bazlı olup çevreye ve sağlığa zararsız olması, uzun ömürlü olması, iç ve dış cephe yüzeylerinde uygulanabilmesi, estetik duruşu gibi bir çok farklı tercih sebepleri de var. Gelişen üretim ve teknolojileri ile artan ürün gamları ve uygulama metotlarının artması ise bize sınırsızlığın kapılarını araladı.

İtalyan Dekoratif Boya Modelleri Nelerdir ?

En çok sorulan sorulardan birisi olan İtalyan boya ve dekoratif boya modellerinin neler olduğudur. Bu soruyu cevaplayacak olursak, ilk olarak modelin dokusu seçilmelidir. Bu dokular; sedef boya Fames ile yapılan sedef doku, mermer görünümlü boya Prestige ile yapılan mermer efekt doku, Cosmo ile uygulanan süet doku, Amber ile uygulanan sedefli macun doku, sıva kıvamlı ürün Sart ile uygulanan sanatsal çalışmada dokular, kumlu metalik dokulu Safir ve beton görünümlü boya Betonup ile uygulanan beton efekt dokusudur. Bu dokular arasından duvarlar için istenilen doku seçildikten sonra desen seçimi yapılabilir. İtalyan dekoratif boyaları sınırsız kılan tüm ürünlerin farklı model ve uygulamada karşımıza çıkabiliyor olmasıdır. Desen ve model seçimi yapılırken tasarımda yapılabilir. Tüm Milawall mağazaları Türkiye geneli 10 mağazası, 5000 m2 showroom alanı, bünyesindeki onlarca tasarımcı ve iç mimarı, yüzlerce uzman usta ve ressam ekibi ile profesyonel tasarım ve uygulama hizmeti veriyor. Model seçimleriniz, tasarımlar ve uygulamalar için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

İtalyan Dekoratif Boya Fiyatları ve Fiyatlandırmaları

Tüm italyan dekoratif boyaların ürün olarak fiyat listesi için Milawall mağazalarından fiyat listesi talep edebilirsiniz. Ancak uygulama fiyatlandırmaları seçilen modele ve toplam metraja göre yapılıyor. Sektörün öncüsü Milawall mağazaları uygulamada uygun fiyat garantisi veriyor. İtalyan dekoratif boya fiyatları ve fiyatlandırmaları için mağazalarımıza bekliyoruz.

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?