Efekt Boya

Efekt Boya, tüm zerafeti ve şıklığı ile modern mimarı ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milacolor ile duvarlarınızda hayat bulacak. Herkese, her eve uygun efekt boyalar Milacolor’da.

Efekt boya ile ilgili en sık sorulan soruların cevaplarını sizler için hazırladık. Ancak bundan önce hep beraber Milacolor efekt boyalar ürün yelpazesine göz gezdirelim.

Mila Effects No:1 FAMES  :

Kelime anlamı, şöhretli olan Fames aslında isminden anlaşılacağı gibi efekt boya denilince ilk olarak akla gelenlerden. Bunun sebebi ilk efekt ürünlerden olması. Tampon tipi, bakı tipi, desenli rulo vs. birçok kullanım aparatı ile desen ve efekt vermeye uygun olan Fames’e linkten ulaşabilirsiniz.

Mila Effects No:2 PRESTİGE

Prestige hayranlık uyandıran efekt ürünlerdendir. Dokusu ve mermer görünümlü yüzeyi ile fark yaratan Prestige, spatula ve mala yardımı ile uygulanır. Linkten ürün hakkında detaylı bilgiye, video galeriden ise uygulama videosuna ulaşabilirsiniz.

Mila Effects No:3 COSMO

Mila Efekt serisinin üçüncü ürünü olan Cosmo, çeşitli uygulama aparatları ile dokusu ve yorumu verilebilen, duvardaki süet dokusu ve üç boyutlu görünümü ile fark yaratan Milacolor ürünüdür. Linkten ürün hakkında detaylı bilgilere ve video galeriden uygulama videosuna göz atabilirsiniz.

Mila Effects No:4 AMBER

Modern mimaride global olarak  duvarlarda en çok kullanılan malzemelerden biri olan Amber, kıvamı ve uygulama rahatlığı ile birbirinden güzel efektler, hayranlık uyandıran desenler geliştirmeye yatkın eskiye dönüş ile yenilikçi arasındaki lokomotif malzemelerdendir. Ürün hakkında detaylı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.

Mila Effects No:5 SART

Amber ile aynı familyaya sahip dokusunda farklılıklar olan bu ürün için linke tıklayıp detaylarına göz atabilirsiniz.

 

Efekt Boya Nasıl Uygulanır?

Efekt boyaların her birinin ayrı uygulaması vardır. Genelde spatula, mala, rulo ve fırça ile uygulanan efekt boyaların bir kısmı için geliştirilmiş özel aparatlarda vardır.

Efekt Boya Renkleri 

Doğanın tüm renkleri efekt boyalarda mevcut olup, sınırsız ton ve renk seçenekleri sunan Milawall mağazalarında 1001 renge ulaşabilirsiniz.

Efekt Boya Çeşitleri

Gelişen malzeme ve tekniklerin yakın takipçisi olup, aynı sisteme özgün katkılarda bulunan Milacolor, sizlere 10 farklı çeşit efekt boya ve binlerce renk sunuyor.

Efekt Boya Desenleri

Efekt boya desen ve dokuları, çeşitli aparat ve el aletleri ile yapılır.

Efekt Boya Fiyatları

Efekt boya fiyatı için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Size en uygun ürünün ister teminini istersenizde ücretsiz keşif sonrası uygulama desteğini sağlıyoruz.

Efekt Boya Uygulama Örnekleri; 

Mila Boya Efekt Boya Renkleri ve Dekoratif Boya Renkleri

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?