Duvar Çıtalama

Son yıllarda duvar dekorasyonunda trend haline gelen duvar çıtası ve duvar çıtalama modelleri Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Poliüretan duvar çıtası uygulamaları için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Milawall bünyesindeki profesyonel ekipler ile memnuniyet garantili uygulama desteği sunuyor.

42. yılında mimariyi ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milacolor, İstanbul fabrikasında poliüretan çıtası üretimine başladı. Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarında ise duvar çıtasını duvarlarınıza göre tasarlayıp bünyesindeki ekipler ile uyguluyor.

Duvar Çıtası Modelleri;

Mila dekoratif boyalar ve efekt boyalar ile çok yakışan poliüretan çıtalamalar için trend modeller ve uygulamalar için iletişime geçebilir veya size en yakın Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. İç ve dış cephede kullanılabilen sağlıklı ve uzun ömürlü poliüretan duvar çıtası modelleri satın alabilir veya profesyonel ekiplerden uygulama desteği alabilirsiniz.

Duvar Çıtası Fiyatları;

Poliüretan duvar çıtası veya ahşap duvar çıtasında en uygun fiyatlar Milacolor’da sizleri bekliyor. İstanbul fabrikasında poliüretan çıtalama imalatı yapan ve mağazalarında satış ve uygulama hizmeti sunan Milawall mağazalarından fiyat almadan karar vermeyin.

Duvar Çıtası Uygulama

Milawall mağazaları bünyesindeki tasarımcılar ile duvarlarınız için en güzelini tasarlayıp, profesyonel ekipleri ile duvar çıtalama uygulaması hizmeti sunuyor. Üstelik çıtalama işleminden  sonra duvarlarınızda tablo asmaya kıyamayacağınız dekoratif boya uygulamaları ile en güzel tablonuz duvarlarınız olacak.

Duvar Çıtalama Örnekleri; 

En güzel poliüretan duvar çıtalama ve ahşap duvar çıtası örnekleri için size en yakın Milawall mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca web sitemizde uygulamalar kısmından duvar çıtalama sekmesine bakıp sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Duvar Çıtalama Ustası;

42 yıllık bilgi birikim ve tecrübe ile tüm mağazalarında uygulama desteği sağlayan Milawall mağazalarında dilediğiniz duvar çıtalama ustasına uygulama yaptırabilirsiniz.

Poliüretan Duvar Çıtası Özellikleri; 

  • İç ve dış cephelerde kullanılabilir. Neme ve suya dayanıklıdır.
  • İçerisinde kanserojen maddeler bulundurmaz. Sağlığa ve çevreye zararı yoktur.
  • Duvar çıtası her türlü beton, alçı, alçıpan ve sıvalı yüzeylere uygulanabilir.
  • Poliüretan duvar çıtası darbelere karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
  • TSE ve ISO belgeli fabrikamızda üretilir.

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?