Beton Görünümlü Boya ve Beton Efektli Boya

Beton görünümlü boya ve beton efektli boya, 40. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Beton görünümlü boya ve beton efekt boya uygulaması, fiyatları, nasıl yapılır gibi bir çok sorunun cevabını makalemizde bulabilirsiniz.

Beton Efektli Boya-Beton Görünümlü Boya Nedir?

Son yıllarda bir hayli popüler olan beton görünümlü sıva, beton görünümlü boya, beton efektli sıva uygulamalarından sonra sıkça aranmaya başlayan beton etkisi için duvara yapılan uygulamalarda kullanılan ürünlerdir. Birçok yaşam alanında şehir yaşamından arınmış brüt dokusu ile ilham veren beton görünümlü duvarlar bu ürünler ile uygulanır. Brüt dokusu sebebi ile genellikle dekoratif sıva kıvamlı olan Mila Effects No:8 Betonup, beton görünümlü sıva malzemesi kullanılır. Muadil kaplama ürünlerine göre teneffüs kabiliyeti sayesinde bir hayli sağlıklı ve yıllar geçse bile rötuş ve tamir yapılabilmesinden dolayı oldukça uzun ömürlüdür.

 

 

Beton Efektli Boya-Beton Görünümlü Boya Uygulaması;

Beton görünümlü boya; beton efekt sıva uygulamasında genellikle kullanılan ürün olan Mila Effects No:8 Betonup mala yardımı ile uygulanır. İstenilen efekt ve dokuya göre farklı uygulama aparatlarından da yardım alınabilir. Betonup uygulanmadan önce uygulama yapılacak olan yüzeye Betonup ile aynı renkte Milacolor hazır sıva astarı uygulaması yapılmalıdır. Tüm dekoratif boya ve sıva ürünleri ile alakalı Milawall mağazalarında uygulama hizmeti alabilirsiniz. Milawall mağazaları bünyesinde işinde uzman tecrübeli ustalar bu konuda sizlere en doğru desteği sağlayacaklardır. Ayrıca tüm Milawall mağazaları ücretsiz uygulama eğitimleri düzenliyor bu eğitimler için lütfen bilgi alınız.

Beton Görünümlü Boya-Beton Efektli Boya Fiyatları; 

Beton görünümlü sıva, beton görünümlü boya fiyatları için size en yakın Milawall mağazalarını ziyaret edebilir veya arayabilirsiniz. Uygulama, projelendirme veya ürün fiyatı alabilirsiniz.

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?