Yeni İtalyan Boya Modelleri

Yeni İtalyan boya modelleri, sektörde 40 yılı aşkın tecrübenin yüklemiş olduğu vizyon ve ”hayallerinizin bir adım ötesi” misyonunu sürdüren Milawall mağazalarında sizleri bekliyor.

Yeni İtalyan boya modellerinde sektöre yön veren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milacolor, tecrübeli üretim kadrosunun yanına sektörün en iyi ustalarını da ekleyince yeni,  yenilik ve inovatif kelimeleri bile Milacolor modellerini ve İtalyan dekoratif boya ürünlerini tarif etmekte yetersiz kalmaya başladı.

İtalyan boyalarda, dekoratif boyalarda, inşaat boyalarında ve özel amaçlı ürünler başta olmak üzere bünyesinde ürettiği 70 kalem malzemede her zaman öncelliğini kaliteden yana kullanan Milacolor, uygulamada ise kendi ürettiğine sahip çıkan nesle sloganına ”uyguladığı”nı da ekleyerek, yeni modellerde ve uyguladığı yüzeylerde ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Yaşam alanlarınıza sanatsal bir dokunuş yapan Milacolor İtalyan boyalarda ve dekoratif boyalarda, sektöre kazandırdığı yeni modeller ve sıra dışı, benzersiz, otantik dekorlar ile tüm İtalyan dekoratif boya uygulama atölyeleri ile bünyesinde bulunan sektörün en iyi ustaları ve çeşitli eğitimlerden geçirip sektöre kazandırdığı ustaları ile kişiye özel tasarım duvarlar ve bünyesinde bulunan ürünler ile sınırsız model ve desen seçenekleri ile garantili uygulama desteği sağlıyor. Tüm ev, ofis, restaurant, kafe, otel, okul, hastane gibi yaşam alanlarında duvarlarınıza hayat verip, dokuları ile ilham veren yapılar ortaya çıkartıyor.

Yeni İtalyan boya modelleri, dekoratif boya modelleri ve efekt boya modelleri için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Yeni İtalyan boya ürünleri, yeni dekoratif boya ürünleri, yeni efekt boya modelleri ve duvar kaplama model ve desenleri için Milacolor Youtube, İnstagram ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Ayrıca Milacolor sizlere mağazalarında ücretsiz eğitimin yanı sıra içinizdeki sanatı ilk olarak demo uygulamada plaka üzerine daha uygulama fırsatı sunuyor. Yaşam alanlarınız ve mekanlarınız için sınırsız malzeme ve renk seçeneği sunan Milacolor’da kendi modelinizi hayalleriniz ve ustalarımızın desteği ile yaratabilir, daha sonra ustalarımıza o modelleri duvarlarınıza uygulatabilirsiniz.

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?