Sanatsal Duvar Çalışması ve Kişiye Özel Duvarlar

Türkiye geneli Milawall mağazaları bünyesindeki tasarımcı ve iç mimarlar ile tasarlayıp, profesyonel ressam ve usta kadrosu ile kişiye özel sanatsal duvar çalışmaları yapıyor.

Sanatsal Duvar Çalışmaları

Son yıllarda görsel platformların kullanımının artmasıyla yaşam alanlarında sıkça tercih edilen sanatsal duvar çalışmaları ve duvar resim çalışmaları için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Milawall mağazaları bünyesinde bulunan ressamları ve tasarımcıları ile tasarlayıp uyguluyor. Hayalinizde ne varsa Milacolor’ın usta elleriyle duvarlarınızda hayat buluyor. İç ve dış cephe yüzeyleriniz için 42 yıllık tecrübesine yakışır yüksek kaliteli ürünleri ve sertifikalı ressam, usta ekipleri ile uyguluyor.

Sanatsal Duvar Çizimleri;

İstediğiniz tüm siluetler, duvar resimleri, duvar çizimleri için Türkiye geneli Milawall mağazaları bünyesindeki tasarımcılar ile tasarlayıp profesyonel duvar ressamı arkadaşlardan uygulama desteği alabilirsiniz.

Heykel Duvar Tasarımları;

Heykel duvar çalışmaları, duvarlar için fark yaratan, yapılan ortamın havasında çok fazla etkiye sahip sanatsal çalışmalardır. Bu çalışmalarda doğru tasarım, uygun bir renk seçimi ve uygulamayı yapan kişi oldukça önemlidir. Türkiye’de 10’dan fazla mağazası ve 5000 m2’den fazla showroom alanı ile Milawall mağazalarından destek alabilirsiniz.

Kişiye Özel Duvar Çalışmaları;

Milawall mağazaları ile artık duvarlarınız size özel. Milacolor bünyesinde bulanan tasarımcılar ile size özel tasarlayıp uyguluyor. Dilerseniz mağazalarımızda bulunan atölye kısımlarında doku, desen ve renklerin hikayesi ile buluşup, kendi doku, desen ve renginizi tasarlayabilirsiniz. Size özel olan bu tasarımlar daha sonra bünyemizde bulunan ressam ve usta ekipleri ile duvarlarınıza hayat verecek. Sınırsız desen ve doku seçeneği yirmi binin üzerinde renk ve hayal gücünüzün sınırlarını zorlamanızı sağlayacak ürünlerimiz için tüm Milawall mağazalarında kahveniz hazır. Ayrıca daha fazla çeşit için sitemizde bulunan galeri kısmını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?