Milawall Antalya Mağazası

Milawall Antalya mağazası açıldı. Aradığınız tüm dekoratif boya uygulamaları, İtalyan boya uygulamaları ve efekt boya uygulamaları Antalya’da.

Milawall;

Geride bıraktığı 42 yıllık tecrübe ile, tüm yaşam alanlarının iç ve dış cephe yüzeyleri için estetik çözümler sunuyor. Mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall Türkiye’de 10’dan fazla mağazası 5000 m2’nin üzerinde showroom alanı ve bünyesinde bulunan yüzlerce tasarımcı ve iç mimarları ile tasarlayıp, profesyonel usta ve ressam ekipleri ile uyguluyor. İç ve dış cepheler için 42 yıllık tecrübesine yakışır şekilde efekt boyalar, dekoratif boyalar, italyan boyalar ve kaplama malzemelerini İstanbul’da bulunan fabrikasında üretiyor.

Milawall Antalya Mağazası;

Milawall Antalya mağazası, tüm efekt boyalar, dekoratif boyalar, italyan boyalar ve kaplama malzemelerini bünyesinde ki profesyonel ekipler ile tasarlayıp, sertifikalı uzman usta ve ressam kadrosuyla uyguluyor. Tüm ürünler ve uygulamalar için geçerli, sınırsız renk seçeneği, yüzlerce yüksek kaliteli ürün, profesyonellerin ellerinde tasarlanan binlerce model ve binlerce desen, doku için Milawall Antalya mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Milawall Antalya Mağazasında;

Milacolor ürünleri su bazlı olup, sağlığa ve çevreye zararsızdır. Teneffüs kabiliyeti sayesinde nemi ve rutubeti dışarı atıp antibakteriyel yapısı sayesinde bakteri ve küf oluşumunun önüne geçip size sağlıklı yaşam alanları sunar. İç ve dış cephe yüzeyleri için yüksek mukavemetli ürünler olup, darbelere karşı dayanıklıdır. Yapısı sayesinde saniyeler içerisinde rötuş ve tamirat yapılabilir olup, uzun yıllar boyunca yaşam alanlarınıza ahenk ve estetik katar. Ev, ofis, mağaza, kafe, restoran, otel, hastane gibi tüm yapılara kullanılabilir. Milawall Antalya mağazası bünyesindeki tasarımcı, ressam ve usta ekipleri ile sizleri bekliyor.

Adres ve İletişim;

Adres : Sugözü Mahallesi,  Keykubat Bulvarı Çevreyolu Üzeri No:21/B  Alanya/ANTALYA
Tel: 0242 522 0506 | 0 505 646 4552
E-Mail: antalya@milaboya.com

Milawall Antalya mağazamızda her zaman kahveniz hazır. Bekliyoruz…

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?