Mağaza ve Ofis Dekorasyonunda Dekoratif Boya

Her büyük ya da küçük işletme sahipleri müşterilerini etkilemek için mağaza, ofis ya da showroom dekorasyonlarında dönemsel olarak değişikliğe gider. Bu değişiklikler işverenlerin yararına olduğu gibi doğru tercihler uygulanmazsa tam tersi bir etki de yaratabilir. Yazımızda sizlere mekan tasarım ve dekorasyonlarında başarıya ulaşmanın sırlarından biri olan dekoratif boyalar hakkında bilgi vereceğiz.

Çalışma ortamının iyi bir şekilde dekore edilmesi müşteri getirisine olumlu katkısının yanı sıra çalışanların performanslarını arttırmada çok önemli bir rol oynar. Çalışanların ve müşterilerin üzerinde olumlu etki yapan her şey onların daha iyi vakit geçirmeleri için vazgeçilmezdir. Günümüzde çoğu ofis düzenlemesi; tek düze basit boyalar, sıradan duvar kağıtları ve demode kaplama ya da panellerle geçiştirilmektedir. Bu gibi ofislerin çalışanlara ilham vermesi, müşterilerin dikkatini çekmesi ne yazık ki olanaksızdır. Sizler için tasarımsal, çağa uygun ve kolay kolay başka bir şeyin yerini dolduramayacağı bazı dekoratif boya önerileri yapacağız.

 

Brüt dokusuyla ilham veren, sadeliğin zarafetine inananların tercihi;

MİLA EFFECT NO:8 BETONUP

 

 

Süet dokusu ile her ortama yakışan;

MİLA EFFECT NO:3 COSMO

 

Kişiye özel tasarlanabilen, fark yaratmak isteyenlerin tericihi;

MİLACOLOR MİLASTER SERİSİ

 

Neden Dekoratif Boya Kullanmalıyım?

Dekoratif boyalar sayesinde müşterilerinizi ve çalışanlarınızı pozitif yönde etkileyebilir, satış ve iş gücü potansiyelinizi arttırabililirsiniz. Dekoratif boyalar oldukça uzun ömürlüdür. Suya ve neme karşı dayanımı oldukça yüksektir. Tamir ve rötuş yapılabilir. Çatlama yapmaz. Yanmaz. İçeriğinde kanserojen maddeler bulundurmaz ve su bazlıdır. Bundan dolayı çevreye ve sağlığa zararlı değildir. Nefes aldığı için ortamın havasını kesmez. Görünümünden ve brüt yapısından dolayı uygulandığı alanları geniş gösterir. Uygulama çeşitlerinde, modellerinde ve renklerinde sınır yoktur. Dekoratif boya her türlü yaşam alanına tüm mimari yapıya uygulanabilir. Silinebilir ve yıkanabilir.

 

Sizde hemen 42 yıllık bilgi, birikim ve geride bıraktığı tecrübe ile Milawall ile iletişime geçerek Türkiye geneli mağaza ve showroomlarından ürün temin edebilir veya profesyonel ekiplerden uygulama desteği alabilirsiniz.
 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?