İtalyan Dekoratif Boya Uygulamaları

İtalyan dekoratif boya uygulamaları, 40. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall’da satış ve uygulama desteği ile sizleri bekliyor. Sıra dışı, estetik ve otantik dekorlar, yüzlerce uygulama seçeneği ile Milawall mağazalarında yanınızda.

İtalyan dekoratif boya uygulaması, İtalyan dekoratif boya ustası, tüm İtalyan dekoratif boya modelleri, efekt boyalar, İtalyan boya, İtalyan boya ustası, dekoratif boya hepsi satış ve uygulama desteği ile Milawall mağazalarında.

40.yılında Türkiye ekonomisine katma değer yaratmaya devam ederken Milacolor markası ve her gün yeni model ve fikirlerin doğduğu mağazaları ile birçok coğrafyada binlerce referansla oluşan tecrübesini aktaran Milawall satış ve uygulama desteği ile yanında.

Bu sene evinizde moda Milacolor;

Milacolor’da tüm yaşam alanları için binlerce uygulama ile duvarlarınız ilham kaynağınız olacak. Ev, ofis, okul, otel, hastane, restaurant, kafe gibi birçok yaşam alanı için onaylanmış ürünler ve duvarlar, tüm atölyelerinde bünyesinde bulunan tecrübeli ustalar ile hizmetinizde.

Siz hayal edin bir adım ötesini bize bırakın;

Hayatınıza estetik katacak detaylar için çalışan Milacolor, tüm İtalyan boya, dekoratif boya, efekt boya, ürünleri ile ve bu ürünlerin uygulaması ile yanınızda. Bir duvar hayal edin gerisini bize bırakın. Kişiye özel duvar tasarımları için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Hayal gücünüzle Milacolor ve ustaları birleşince tablo asmaya kıyamayacağınız duvarlar çıkacak ortaya. Mobilyalarınıza ve aksesuarlarınıza uygun renklendirme hayalinizdeki desenler yumuşak veya keskin geçişler duvarınızda görmek istediğiniz her şey için sınırsız renk seçeneği sıra dışı dekorlar.

Milawall mağazalarında satış, satış sonrası destek ve usta, uygulama desteği alabileceğiniz gibi mekanlarınızda uygulama yaptırmayı düşündüğünüz alanlar ve duvarlar için ücretsiz keşif, demo uygulama gibi hizmetlerden de faydalanabilirsiniz. Milawall mağazaları bir tık uzağınızda. En yakın mağazamız için iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca tüm Milawall mağazaları, uygulama ve usta konusunda ücretsiz eğitim ve seminerler düzenliyor. Dilerseniz bu eğitimlere katılabilir ve sizde dekoratif boya ustası olabilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?