İtalyan Boya Uygulaması

İtalyan boya uygulaması, duvarlarınıza tablo asmaya kıyamayacağınız uygulamalar için, 40. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarını ziyaret edebilir renk, desen ve model seçimi yapabileceğiniz gibi ustanızı da seçip, uygulama desteği alabilirsiniz.

Dokusu ve desenleri ile uygulanan yüzeylerde fark yaratan, zerafeti, şıklığı ve sanatı aynı anda yaşatan İtalyan boyalar muadillerine göre teneffüs kabiliyeti sayesinde oldukça sağlıklı, yüzeyi sayesinde kir ve toza karşı dirençli ve uzun ömürlüdür.

Milacolor’da sizler için; Fames, Prestige, Cosmo, Amber, Sart, Safir, Prisma, Betonup gibi İtalyan dekoratif boya ürünleri mevcuttur. Bu ürünlerin uygulaması birbirinden farklı olup, ürün uygulamaları hakkında detaylı bilgi için Milacolor teknik servisten bilgi alabilirsiniz.

Bu yazımız İtalyan boya uygulamalarının genel noktalarına değinmiş olup, ürünlerin tümü hakkında özel destek için ve ücretsiz eğitim için Milawall mağazalarına bekliyoruz.

Ayrıca ürünlerin tümünün uygulama videosuna video galeri sekmesinden veya Youtube kanalımızdan ulaşabilirsiniz. Çünkü yaşam alanlarınızın tüm cephe ve köşelerinde uygulanabilen dekoratif İtalyan boyaların ustalığı ve uygulaması önem arz etmektedir. Doğru usta gibi, doğru ürün ve doğru el aparatı da bu konuda oldukça önemlidir. Tüm uygulama aletlerini, desenli rulolar, baskı aparatları, özel spatulalar, özel malalar vb. Milawall mağazalarından temin edebilirsiniz.

İtalyan Dekoratif Boya Uygulaması Nasıl Yapılmalıdır?

Bu soru aslında üç bileşen etrafında toplanmaktadır. Bunlar; doğru malzeme, malzeme ve yüzeye uygun aparat ve malzemeye uygun yorumunu katabilecek usta.

Bu bileşenler bir araya geldikten sonra yüzey hazırlıkları başlamalıdır. İtalyan boya uygulanacak yüzey yağ, kir ve pislikten arındırılmış şekilde kuru ve temiz olmalıdır. Yüzey hazırlandıktan sonra işlemlere başlanılabilir.

Milawall mağazalarında, tecrübeli ve işinde uzman ekiplerle ücretsiz uygulama eğitimleri verilmektedir. Bu eğitimlere katılmak isteyen ustalarımız, arayarak bilgi alabilir ve kaydını yaptırabilirler.

İtalyan dekoratif boyalar ile ilgili diğer soruların cevabı için haberler ve duyurular köşemizi takip edebilirsiniz.

İlgili makale başlıkları;

İtalyan Boya, İtalyan Dekoratif Boya, Efekt Boya

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?