İtalyan Boya Ustası

İtalyan boya ustası, sektördeki 40 yılı aşkın tecrübesi ile üretim, satış ve uygulama desteği sağlayan Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Garantili uygulama ve sertifikalı ustalar için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Uygulandığı yüzeylerde dokusu, ışıltısı, desenleri ile fark yaratan İtalyan boyaların ve efekt boyaların ustalığı ve ustası oldukça önemlidir. Tüm dokular ve desenler ustanın sanatıdır aslında. İnsanların gözlerini alamayacağı, otururken dinlendiren, huzur veren duvarlar için doğru malzemeden sonra iyi bir usta seçmelisiniz.

İtalyan boya ustası için Milawall mağazaları, işlerinde uzman, tecrübeli ve eğitimlerden geçip sertifika alan ustalar ile sizlere uygulama desteği sağlıyor. Ustalar için ise ücretsiz eğitim ve seminerler düzenliyor.

İtalyan boya, efekt boya ustası olmak isteyenler en yakın Milawall mağazalarına başvurup ücretsiz kayıt olabilirler. Düzenli olarak eğitimler, uygulama destekleri ve seminerlerden yararlanabilirler.

Dokusu ve desenleri ile uygulanan yüzeylerde fark yaratan, zerafeti, şıklığı ve sanatı aynı anda yaşatan İtalyan boyalar muadillerine göre teneffüs kabiliyeti sayesinde oldukça sağlıklı, yüzeyi sayesinde kir ve toza karşı dirençli ve uzun ömürlüdür.

Yaşam alanlarınızın tüm cephe ve köşelerinde uygulanabilen dekoratif İtalyan boyaların ustalığı ve uygulaması ise önem arz etmektedir.

İtalyan Dekoratif Boya Uygulaması Nasıl Yapılmalıdır?

Bu soru aslında üç bileşen etrafında toplanmaktadır. Bunlar; doğru malzeme, malzeme ve yüzeye uygun aparat ve malzemeye uygun yorumunu katabilecek usta.

Bu bileşenler bir araya geldikten sonra yüzey hazırlıkları başlamalıdır. İtalyan boya uygulanacak yüzey yağ, kir ve pislikten arındırılmış şekilde kuru ve temiz olmalıdır. Yüzey hazırlandıktan sonra işlemlere başlanılabilir.

Milawall mağazalarında; tecrübeli ve işinde uzman ekiplerle ücretsiz uygulama eğitimleri verilmektedir. Bu eğitimlere katılmak isteyen ustalarımız, arayarak bilgi alabilir ve kaydını yaptırabilirler.

Ayrıca Milacolor renk kartelaları kısmından seçeceğiniz renk ve dokunun yanı sıra kendinize özel duvarlar tasarlatıp Milacolor ustalarına uygulamasını yaptırabilirsiniz.

İtalyan dekoratif boyalar ile ilgili diğer soruların cevabı için haberler ve duyurular köşemizi takip edebilirsiniz.

İlgili Makale Başlıkları;

İtalyan Boya, İtalyan Dekoratif Boya, Efekt Boya

Mila Effects No:5 Sart Uygulaması

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?