İtalyan Boya Renkleri

İtalyan Boya Renkleri, bin bir renk ve sınırsız desen seçeneği ile Milacolor’da. Birbirinden büyülü renk, ton ve efekt seçenekleri ile duvarlarınıza hayat veriyor. Siz de en yakın Milawall mağazasına uğrayarak hayalinizdeki renkler ve efektlerin hikayelerine tanıklık edebilirsiniz.

Milacolor doğal boya ve renkler değil, doğanın rengini sunuyor. Size kalan sadece doğallığı hissetmek.

İtalyan Boya Renkleri:

Milacolor’da doğanın tüm renk ve tonları duvarlara hayat vermeyi bekliyor. Tüm efekt ürünler için trend renkler ile hazırlanan kataloglar seçim yapmayı kolaylaştırırken isteyenler için binbir renk seçeneği sunuyor.

Mila Effects No:1 Fames Efekt Boya Renk Kartelası için tıklayınız.

*Fames, renk kataloğu çok giden renklerden oluşturulmuş olup, iç ve dış cephe renk kartelası veya 1001 renk kartelasında üretim mevcuttur.

Mila Effects No:2 Prestige Efekt Boya Renk Kartelası için tıklayınız.

*Prestige, renk kartelası en fazla talep gören renklerden oluşturulmuş olup, iç ve dış cephe yelpaze ortak renk kartelası veya 1001 renk kartelasında üretim mevcuttur.

Mila Effects No:3 Cosmo Efekt Boya Renk Kartelası için tıklayınız. 

*Cosmo, renk kartelası en fazla talep gören renklerden oluşturulmuş olup, iç ve dış cephe yelpaze ortak renk kartelası veya 1001 renk kartelasında üretim mevcuttur.

Mila Effects No:6 Safir İtalyan Dekoratif Boya Renk Kartelası için tıklayınız.

*Safir, renk kartelası en fazla talep gören renklerden oluşturulmuş olup, iç ve dış cephe yelpaze ortak renk kartelası veya 1001 renk kartelasında üretim mevcuttur.

Milacolor İç ve Dış Cephe Ortak Renk Kartelası için tıklayınız. 

Diğer renk kataloğu en kısa sürede güncellenip eklenecektir. Ayrıca diğer Milacolor ürünlerinin renk kataloglarına ise www.milaboya.com adresinden renk kartelası sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Milawall mağazalarından hayalinizdeki renklere ulaşabileceğiniz gibi, 2018 yılı renk kartelalarına, 2019 yılı renk kartelalarına, 2018 yılı renklerine, 2019 yılı renklerine ve trend renklere ulaşabilirsiniz.

Daha detaylı renk bilgisi için Milacolor teknik servisinden bilgi alınız.

Bir sonraki blog yazımızda görüşmek dileği ile. Sosyal medya hesaplarımızı ve blog sayfamızı takipte kalabilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?