İtalyan Boya Markaları

İtalyan boya markaları, 40. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarında Milacolor’ın kendi üretimi ve markası ile sizleri bekliyor. Sınırsız renk, desen ve model için ziyaret edebilirsiniz.

 

Milacolor: 

MARKA HİKAYESİ

Mimari ve dekorasyonu şekillendiren, yeni keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milacolor, Türkiye ekonomisine katma değer yaratmaya devam eden, Korusan Boya ve Kimya Sanayi’nin 40. yılında renkli yolculuğuna başladı.

HAYATINIZA ESTETİK KATACAK DETAYLAR İÇİN; MİLACOLOR

Sektörün ihtiyaç duyduğu yenilikçi malzeme geliştirme odaklı, farklı bakış açıları ile kreatif çözümler sunarak duvarlarınıza sadece renk değil hayat veriyor. Milawall mağazalarında hayalinizdeki renkler duvarlarınızda hayat buluyor.

Yaşam alanları ve projeler için farklı çözümler arayanlar Milawall mağazaları aradığı renklerin hikayeleri ile buluşup sertifikalı ekiplerle uygulama desteği alabiliyor.

BU SENE EVİNİZDE MODA; MİLACOLOR

Sınırsız renk ve ton seçenekleriyle yaşam alanlarınızı düzenleyen Milacolor, doğal boya ve renkler değil, doğanın kendi renkleri ile iç cephe boyaları, dış cephe boyaları, iç ve dış cephe kaplamaları, izolasyon malzemeleri, astarlar, macunlar ve özel amaçlı ürünler ile evinizin her köşesinde 40 yıllık deneyimini sizler ile paylaşıyor.

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?