İstanbul İtalyan Boya Ustası

İstanbul İtalyan boya ustası, İtalyan dekoratif boyalarda üretim, satış ve uygulama desteği sunan Milawall mağazalarında, bünyesinde bulunan tecrübeli ve eğitim sertifikalı ustaları ile memnuniyet garantili uygulama desteği sağlıyor.

Mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milacolor, başta İstanbul olmak üzere tüm bölge ve şehirlerdeki bayiliklerinde bünyesinde bulunan ustalar, sınırsız renk ve desen seçenekleri ile duvarlarınıza hayat vererek hayallerinizin hep bir adım ötesi ile memnuniyet garantili uygulama desteği sağlıyor.

İtalyan boyalar için kaliteli bir malzeme kadar önemlidir ustalık. İlk atölyesi ile İstanbul’da hizmete başlayan Milacolor ve tecrübeli usta kadrosu imza attığı sayısız dekorasyon hizmeti ve malzeme tedariği sınırları bir hayli aşmış durumda. Kaliteli malzeme üretmek kadar, ustalık konusunda da malzeme kalitesi ile paralel olarak tüm Türkiye de usta yetiştirmeyi kendisine misyon edinmiştir. Bunun için hiç bir ücret talep etmeden süresiz olarak atölyelerinde eğitimler düzenliyor. Ustaların içindeki sanatı gün yüzüne çıkartıp, duvarlarda bunu meslek değil tutku olarak işlemesini sağlıyor.

İstanbul İtalyan Boya Ustası için; 

Sizlere en yakın Milawall mağazasını ziyaret etmenizi öneriyoruz. Milawall mağazalarında profesyonel ekiplerle yaşam alanlarınızın projelendirilmesi size en uygun renk ve desen seçiminin ardından sıra dışı ve otantik dekorlar hayat bulacak. Ayrıca tüm Milawall mağazaları ücretsiz keşif hizmeti de sağlıyor. En yakın Milawall mağazası için veya bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Ustalık eğitimi almak isteyenler ise; Milacolor’dan bulunduğu şehir için bilgi alıp bulunduğu şehirde henüz Milawall mağazası yok ise en yakın çevre il için kaydı oluşturulup, ücretsiz olarak eğitime katılabilirler. İstanbul, İzmir ve Ankara için Milawall mağazalarında ustalık eğitimleri süresiz olarak her gün verilmektedir. Bizler ilk gün söz verdiğimiz gibi, hayata estetik katacak detaylar için çalışmaya devam ediyoruz. Sizleri de bekleriz. Milacolor iletişim bilgileri için ekteki sekmeye tıklayabilirsiniz. Tüm soru, öneri ve görüşleriniz için ise sitemizdeki yardım kısmı ile 7/24 hizmet sağlamaktayız.

 

 

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?