Efekt Boya Uygulaması

Efekt boya uygulaması, 40. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Garantili uygulama, yüzlerce ürün, binlerce model ve sınırsız renk seçeneği için ziyaret edebilirsiniz.

Efekt boya uygulaması, denilince aklınıza gelen tüm uygulamaları unutun. Artık Milawall ile tüm uygulamalar size özel. Dilerseniz ücretsiz uygulama eğitimlerine katılabilirsiniz, dilerseniz Milawall mağazalarındaki ustalarımız ile atölyelerimizden uygulama desteği alabilirsiniz.

Efekt Boya Uygulaması Nasıl Yapılır?

Efekt boya uygulamaları için tek bir kalıp yoktur. Tüm malzemelerin uygulamaları farklı olduğu gibi, aynı malzeme içerisinde bile birden fazla uygulama çeşidi olabilir.

Efekt Boya Uygulamaları;

Mila Effects No:1 Fames; sedef görüntülü, parıltılı bir ürün olan Fames özel uygulama tamponları ile veya desenli rulolar ile uygulanabilir.

Mila Effects No:2 Prestige; mermer görünümlü, sert dokulu efekt boya ürünü olan Prestige efekt boyalar içinde en zor uygulanabilen malzemelerdendir. Uygulaması için özel bir mala ve spatula gerekmektedir.

Mila Effects No:3 Cosmo; süet dokulu, üç boyutlu görünümlü efekt boya sınıfından olan Cosmo genellikle mala yardımı ile uygulanırken bazen de istenilen dokuya göre özel aparatlar kullanılabilir.

Mila Effects No:4 Amber; efekt boyalar içerisinde farklı görünüm ve dokularda en çok kullanılan malzemelerden olan Amber uygulamasında istenilen görünüm çok önemlidir. Uygulama aparatını genelde dokuya göre malzeme belirler.

Mila Effects No:5 Sart; Amber gibi çok farklı görünümlerde ve dokularda karşımıza çıkan Sart genelde mala ile uygulanırken desen katında ise istenilen dokuya göre özel aparatlar yardımı ile uygulanır.

Mila Effects No:6 Safir; parıltılı dokusu, özel cam parçacıklı ve kumlu yapısı ile en çok tercih edilen efekt boylardan olan Safir fırça yardımı ile uygulanabilir.

Mila Effects No:8 Betonup; şehir yaşamından arınış görünümü ve ilham veren brüt dokusu ile son yılların en çok kullanılan efekt boya ürünü olan Betonup ise mala yardımı ile uygulanır. Ancak uygulamadan sonra istenilen görünüm ve yüzey için özel aparatlardan yardım alınabilir.

Tüm uygulamalar ve ürünler için size en yakın Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Tüm Milawall mağazaları efekt boyalar için uygulama desteği sunuyor. Ayrıca ücretsiz eğitimlere de katılabilirsiniz.

Tüm ürünlerin uygulamalarına video galeri sekmemizden ulaşabilirsiniz.

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?