Efekt Boya Örnekleri

Efekt boya örnekleri, yüzlerce ürün, binlerce model ve sınırsız renk seçeneği ile 40. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Tüm efekt boya örnekleri için galeri sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

Efekt boyalar, son yıllarda gelişen malzemeler ve üretim teknolojisi ile birlikte sınırları zorlayıp bir çok yaşam alanı için inanılmaz dokular ve görünümleri ile tercih sebebi oluyor. Görünümünün yanı sıra sağlıklı olması, rötuş yapılabildiği için bir hayli uzun ömürlü olması ve silinebilir olması ise tercih eşiğini bir hayli yükseltmiş durumda.

Bugün sizler için en çok kullanılan modelleri derledik ancak başta da söylediğimiz gibi sınırsız görünüm ve renk seçeneği için size en yakın Milawall mağazalarımızı ziyaret etmenizi öneririz. Ayrıca size özel tasarım hizmeti sayesinde atölyelerimizde tasarımını uzman ekiplerimiz ile birlikte yapıp duvarınızda tasarım ve sanatı birleştirebilirsiniz. Burada paylaştığımız efekt boya örnekleri ve daha fazlası için galeri sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

Efekt Boya Örnekleri;

Mila Effects No:1 Fames; Sedef görünümlü, parlak ve ışıltılı dokusu ile birçok şekilde ve desende uygulanabilir.

Mila Effects No:2 Prestige; spatula ve mala yardımı ile uygulanıp çeşitli desenler elde edilebilen mermer görünümlü efekt boya malzemesidir.

Mila Effects No:3 Cosmo ; Süet dokulu, üç boyutlu görünüme sahip farklı doku ve desenler ile uygulanabilen efekt boya ürünüdür.

Mila Effects No:4 Amber ; Çok fazla sayıda desen elde edilebilen isteğe göre mat veya parlak görünümde uygulamaları yapılan efekt boya ürünüdür.

Mila Effects No:5 Sart; bir çok farklı görünümde uygulanabilen çok farklı görünümler ve desenler elde edilebilen dekoratif sıva kıvamlı efekt boya ürünüdür.

Mila Effects No:6 Safir; içerisinde özel mikro tanecikler bulunduran parıltılı fırça veya özel aparatları sayesinde farklı desen ve görünümlerle karşımıza çıkan efekt boya ürünüdür.

Mila Effects No:8 Betonup; şehir yaşamından arınmış, brüt dokusu ile ilham veren beton görünümlü, beton efektli sıva malzemesi olan Betonup, farklı desenler ve dokular ile uygulanabilir.

Diğer efekt boya örnekleri için sosyal medya hesaplarımızı da inceleyebilirsiniz.

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?