Duvar Dekorasyonunda Dekoratif Boyanın Önemi

Geçmişten günümüze hayatımızın büyük bir bölümünü kapalı alanlarda geçirmekteyiz. Mağara duvarlarından tutun da günümüzdeki modern konseptli ev, mağaza v.b yaşam alanlarında gözümüzün en çok iliştiği yerlerin başında duvarlar gelmektedir. Duvar dekorasyonunun insan psikolojisine, enerjisine hatta ilişkilerimize kadar bir çok unsuru doğrudan etkilediği yapılan araştırmalar sonucu ortaya koyulmuştur.

Günümüzde bir çok ev ve iş yeri sahibi müşterilerini ya da misafirlerini etkilemek, güzel vakit geçirmelerini sağlamak amaçlı duvar dekorasyonlarında yeni trendlerin sürekli takipçisi olmuşlardır. Hâl böyle olunca zamanla kendini tekrar eden, basit, sağlığa zararlı, demode bir çok uygulamanın yanında dekoratif boyalar çok daha fazla ilgi görmeye başladı.

DEKORATİF BOYANIN ÖNEMİ

 

 

Dekoratif boya konusunda insanlar bazı arayışlara girebiliyor. Bunlardan bazıları; silinebilir dekoratif boya, sağlığa zararsız dekoratif boya, tasarımsal dekoratif boya, beton görünümlü dekoratif boya, kumlu dekoratif boya, mermer görünümlü dekoratif boya vb. olarak sıralanabilir. Tüm bunları fazlasıyla karşılayabilen dekoratif boyalar, sınırsız renk ve model seçeneği ile tüm Milawall mağazalarında sizleri bekliyor.

DEKORATİF BOYA ÖNERİLERİ

Mekanlara ve kendi kişisel zevklerinize göre birçok seçeneği içinde barındıran dekoratif boyalardan bazı öneriler;

Beton Görünümlü Dekoratif Boya; BETONUP

 

Brüt beton görünümlü renkli hazır sıvalarda binlerce renk ve ton, yüzlerce uygulanmış model için size en yakın Milawall mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca renk ve model seçimleriniz için keşif hizmetinden yararlanabilir, katalog talep edebilirsiniz.

Süet dokusuyla ayrıcalıklı hissettiren dekoratif boya; COSMO

 

Cosmo  italyan dekoratif boya uygulamaları ve uygulanmış yüzlerce dekoratif boya modelleri için size en yakın Milawall mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Milawall mağazalarından renk seçimi ve model seçimi için profesyonel destek alabilirsiniz. Mila Effects No:3 Cosmo ürünü ve Cosmo Plus ürünü olmak üzere iki şekilde sunuluyor. Cosmo ürününü iç cephe yüzeylerinde, Cosmo Plus ürününü ise dış cephe yüzeylerinde kullanabilirsiniz. Cosmo su bazlı olup çevreye ve sağlığa zararsızdır. Tamir ve rötuş yapılabilir olup, mukavemeti oldukça yüksek ve uzun ömürlüdür. Uzun yıllar boyunca yaşam alanlarınıza estetik katar.

 

Özgün tasarımlarla tamamen size özel dokular sunan; MİLASTER SERİSİ

 

Milacolor Milaster serisi ile tasarımın sonsuzluğunu hayallerinizin gücü ile duvarlarınızda buluşturuyor. Eşsiz dokuları ile duvarlarınıza sadece renk değil hayat veriyor. Bir duvar düşünün; Tamamen size özel, sınır tanımayan, standartları zorlayan, sanat ve tasarımın hayat bulduğu, dokusu ile ilham veren, binbir renk seçeneği sunan, sağlıklı, uzun ömürlü,  tamiratı ve rötuşu mümkün, iç ve dış cephelerde kullanılabilen tüm bunlar artık Milacolor Milaster serisi ile mümkün.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?