Dekoratif Boya Uygulaması

Dekoratif boya uygulaması , binlerce referans ile oluşturduğu 40 yıllık tecrübesi ile sizle ile paylaşan Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Dekoratif boya uygulama ile alakalı dilerseniz hizmet, dilerseniz ücretsiz olarak uygulama eğitimi alabilirsiniz.

Dekoratif boya uygulaması, mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milacolor ile sizlerle. Sektörün en iyi uygulama ekipleri ile atölyelerimizden garantili uygulama desteği alabileceğiniz gibi tüm Milawall mağazalarından ücretsiz olarak uygulama eğitimi alabilirsiniz.

 

Dekoratif Boya Uygulaması Nasıl Yapılır?

Dekoratif boyalar ile alakalı en çok sorulan sorulardan biri olan “Nasıl yapılır?”ın tek bir cevabı yoktur. Seçeceğiniz ürüne göre farklı aparatlar ile farklı uygulama yöntemleri uygulanabilir. Bazı ürünler özel aparat, desenli rulo ile uygulanırken bazı ürünler ise o ürün için tasarlanmış özel mala yardımı ile uygulanabilir. Milacolor’ın 8 efekt ürününün nasıl uygulandığının cevabını vermeye çalışacağız ancak uygulama ile alakalı Milawall mağazalarından destek almanızı öneririz.

 

Dekoratif Boya Uygulamaları; 

Mila Effects No:1 Fames; sedef görüntülü, parıltılı bir ürün olan Fames özel uygulama tamponları ile veya desenli rulolar ile uygulanabilir.

Mila Effects No:2 Prestige; mermer görünümlü, sert dokulu efekt boya ürünü olan Prestige efekt boyalar içinde en zor uygulanabilen malzemelerdendir. Uygulaması için özel bir mala ve spatula gerekmektedir.

Mila Effects No:3 Cosmo; süet dokulu, üç boyutlu görünümlü efekt boya sınıfından olan Cosmo genellikle mala yardımı ile uygulanırken bazen de istenilen dokuya göre özel aparatlar kullanılabilir.

Mila Effects No:4 Amber; efekt boyalar içerisinde farklı görünüm ve dokularda en çok kullanılan malzemelerden olan Amber uygulamasında istenilen görünüm çok önemlidir. Uygulama aparatını genelde dokuya göre malzeme belirler.

Mila Effects No:5 Sart; Amber gibi çok farklı görünümlerde ve dokularda karşımıza çıkan Sart genelde mala ile uygulanırken desen katında ise istenilen dokuya göre özel aparatlar yardımı ile uygulanır.

Mila Effects No:6 Safir; parıltılı dokusu, özel cam parçacıklı ve kumlu yapısı ile en çok tercih edilen efekt boylardan olan Safir fırça yardımı ile uygulanabilir.

Mila Effects No:8 Betonup; şehir yaşamından arınış görünümü ve ilham veren brüt dokusu ile son yılların en çok kullanılan efekt boya ürünü olan Betonup ise mala yardımı ile uygulanır. Ancak uygulamadan sonra istenilen görünüm ve yüzey için özel aparatlardan yardım alınabilir.

Tüm uygulamalar ve ürünler için size en yakın Milawall mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Milawall mağazaları efekt boyalar için uygulama desteği sunuyor. Ayrıca ücretsiz eğitimlere de katılabilirsiniz.

Tüm ürünlerin uygulamalarına video galeri sekmemizden ulaşabilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?