Dekoratif Boya Uygulamaları ile Fark Yaratın

Dekoratif boya uygulamaları, 40. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Dekoratif boya uygulamaları ile yaşam alanlarınızı güzelleştirecek fikirler Milacolor’da.

Dekoratif boyalar son yıllarda otel, okul, kafe, ev, hastane gibi birçok yaşam alanında karşımıza çıkıyor. Dekoratif boyalar nasıl uygulanır, modelleri ve çeşitleri nelerdir gibi aklınıza takılan bir çok konu ve en çok sorulan sorulara cevap vermeye çalıştık.

Dekoratif Boya Nedir?

Dekoratif boya, geleneksel mimariden günümüzde modern mimariye kadar bir çok yapıda kullanılan, kullanıldığı ortama değer katan, fabrikasyonluktan uzak brüt ve doğal iç ve dış cephelerde kullanılan estetik seviyesi yüksek kaplama malzemeleri ve boyalardır.

Dekoratif Boya Nasıl Uygulanır?

Dekoratif boya uygulamaları, dekoratif boyaların uygulanmasını bir kalıba sokmak yanlıştır. Güzelliğini de sınırsız olmasından alır aslında. Her ürün çeşidinin farklı uygulama aparatları ve yöntemleri vardır. Ancak önemli olan istenilen görünüm ve ortamla sağlayacağı bütünlük açısından en doğru ürünü ve uygulamayı seçmektedir. Milawall mağazalarından uygulama eğitimi ve uygulama desteği alabilirsiniz.

Dekoratif Boya Çeşitleri Nelerdir?

Dekoratif boya çeşitleri, Milawall mağazaları 20 farklı dekoratif boya ürünü, yüzlerce model ve binlerce renk seçeneği sunuyor. Ürün çeşitleri için ilgili sayfayı ve linkleri ziyaret edebilirsiniz.

Dekoratif Boya Renkleri Nelerdir?

Dekoratif Boya Renkleri, dekoratif boyaların en önemli özelliği sınırları zorlaması sınırlara sığmamasıdır. Renk konusunda da sınır yoktur. Ancak seçim yapılmasını kolaylaştırmak adına trend renklerden renk kartelaları oluşturulur. Dekoratif boya renk kartelaları için ise ilgili link veya web sitesindeki ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Dekoratif Boyaların Özellikleri ve Muadil Kaplama Malzemelerinden Farkları Nelerdir ?

Dekoratif boyalar oldukça uzun ömürlüdür. Suya ve neme karşı dayanımı oldukça yüksektir. Tamir ve rötuş yapılabilir. Çatlama yapmaz. Yanmaz. İçeriğinde kanserojen maddeler bulundurma ve su bazlıdır. Bundan dolayı çevreye ve sağlığa zararlı değildir. Nefes aldığı için ortamın havasını kesmez. Görünümünden ve brüt yapısından dolayı uygulandığı alanları geniş gösterir. Uygulama çeşitlerinde, modellerinde ve renklerinde sınır yoktur. Dekoratif boya her türlü yaşam alanına tüm mimari yapıya uygulanabilir. Silinebilir ve yıkanabilir.

Dekoratif Boya Uygulama Örnekleri; 

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?