Dekoratif Boya Modellerinde Son Trendler

2020 ve 2021 yılları için en trend dekoratif boya modelleri, dekoratif boya çeşitleri Türkiye geneli 10 mağaza ve 5000 m2 showroom alanı ile tüm Milawall mağazalarında sizleri bekliyor.

Bugün sizler için dekoratif boya modelleri ve dekoratif boya çeşitlerinde dünyada ve ülkemizde en çok tercih edilenleri, tercih edilecekleri değerlendireceğiz.

 

Dekoratif Boyalar

Son yıllarda iç mimaride duvar dekorasyonu için çokça tercih ediliyor. Gelişen malzemeler ve uygulama teknikleri ile tasarımcıların hayaline ulaşmasını sağlaması, dekoratif boya modellerinin sınırsız olması, tüm renklerde kullanılabilmesi, sağlığa ve çevreye zararsız yapısı ve uzun ömürlü olması tercih sebeplerinden sadece birkaçı.

Dekoratif Boya Modelleri ve Dekoratif Boya Çeşitleri

Milacolor yeni keşiflerin öncülüğünü üstleniyor. Bünyesindeki profesyonel ekipler ile tasarlayıp, alanında uzman usta ve ressamlar ile uyguluyor. Türkiye geneli 10 mağaza 5000 m2 showroom alanı, yüzlerce ürün, binlerce model ile hayallerinizin bir adım ötesini vadediyor.

Dekoratif Boya Modelleri ve Çeşitlerinde 2020 ve 2021 Trendleri

Dekoratif boyalar, dekoratif boya çeşitleri ve dekoratif sıvalar, tasarım, seçilen renkler, ürün ve uygulayıcının bileşiminden oluşur. Bu dört maddeninde iyi olması sizi mükemmel sonuçlara götürür. Bu sonuçlara giden yolun başladığı yer ise şüphesiz ki Milawall mağazaları. 2020 ve 2021 yılı gri ve tonlarının kullanımının azaldığı, mavi ve yeşil tonlarının ön plana çıktığı yıllar olacak. İç mimarinin ve duvar dekorasyonun tamamlayıcısı olan dekoratif boyalar farklı dokularda karşımıza çıksa da son yıllarda yükselen kullanımdan anlaşılacağı gibi 2020 ve 2021 yılı içinde en çok tercih edilecek ürünler sıva kıvamlı, hareli ve dokulu dekoratif sıvalar. Ev kullanımlarında; ön plana çıkması istenilen birkaç duvara daha dokulu ve koyu tonlu dekoratif sıva modelleri tercih edilirken, diğer duvarlarda daha minimal dokulu ve açık tonlu dekoratif boya modelleri tercih ediliyor. Kafe ve restoran kullanımlarında ise ; yine gri ve tonlarında kullanımlar devam ederken bunların yanında kahve ve hardal tonları ve yeşil, mavi tonları ile iddalı hale geliyor. Kafe ve restoranlarda dokulu ve tasarımsal dekoratif boya modelleri ön planda.

Dekoratif Boya Modelleri

Milawall mağazalarında sizleri bekliyor. Üstelik tasarım ve uygulama desteği ile. Dekoratif boyalar ve efekt boyalar için daha fazla model ve çeşit için www.milaboya.com adresinde bulunan galeri sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?