Dekoratif Boya Fiyatları ve Dekoratif Boya Modelleri

Dekoratif Boya Fiyatları ve Dekoratif Boya Modelleri başlıklarının birlikte incelenme sebebi birbirine paralel olmaları. Milacolor modelleri ile fiyat incelemesini yaptık.

Dekoratif boya (efekt boya) geçmişten günümüze, duvar dekorasyonunda sıklıkla karşımıza çıkar. Özellikle son yıllarda oldukça fazla tercih ediliyor. Fazlaca tercih edilme sebeplerinden başlıcaları ise dekoratif boyaların su bazlı olup çevreye ve sağlığa zararsız olması, darbelere ve çizilmelere karşı dayanımından dolayı uzun ömürlü olması, iç ve dış cephe yüzeylerinde kullanılabilmesi. Tabi bunların yanı sıra sınırsız model ve renk seçeneği de tercih sebepleri arasında önemli bir yere sahip. Bugün dekoratif boya fiyatları ve dekoratif boya modellerini inceledik.

Dekoratif Boya Modelleri 

Dekoratif boyalarda öncelikle doku seçilir. Dokularda çeşitler ise ; Süet (kadife) doku, mermer doku, beton doku, sedef doku, traverten doku, kumlu doku gibi onlarca farklı dokudan birisi tercih edildikten sonra tasarım ve renk seçimi yapılır. Dekoratif boya (efekt boya) seçimi yapılırken son derece titiz davranılmalıdır.  Dekoratif boya modelleri ve dekoratif boya uygulamaları için 42 yıllık tecrübesi ile mimari ve dekorasyonu şekillendiren keşiflerin öncülüğünü üstlenen Milawall mağazalarından profesyonel tasarım ve uygulama hizmeti alabilirsiniz. Milawall Türkiye geneli 10’dan fazla mağazası, 5000 m2’den fazla showroom alanı ile İtalyan boya, efekt boya, dekoratif boya gibi duvarınız için pek çok seçeneği duvarınız için tasarlayıp, uyguluyor.

Dekoratif Boya Fiyatları 

Dekoratif boyaların uygulama fiyatlandırmaları genelde seçilen modele ve toplam metraja göre yapılıyor. Dekoratif boya uygulamaları genelde uygulanan yüzey üzerine 3-4 kat işlem sonucu elde edildiği için uygulama fiyatlarını işçilik kalemi belirliyor. Yani 5 m2 alana uygulama yapılırken de ortalama uygulama işlemi 2 gün sürüyor çünkü uygulama katları arasında bekleme süreleri ve kuruma süreleri var. Bundan dolayı genelde dekoratif boya uygulamalarında fiyat seçilecek modelin kaç kat işlemden oluşacağı ve toplam metraja göre veriliyor. Sağlıklı olan da projeye göre fiyatlandırma yapmak. Dekoratif boyalarda ürün fiyatları için ise Milawall mağazalarından fiyat listesi talep edebilirsiniz. Dekoratif boya uygulama fiyatları için ise Milawall mağazaları ile iletişime geçip projelerinize göre fiyatlandırma talep edebilirsiniz.

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?