Beton Görünümlü Sıva

Modern mimarı ve dekorasyonda şehir yaşamından arınmış, brüt dokusuyla ilham veren beton görünümlü sıva, beton efekt sıva, beton görünümlü duvar için 40. yılında mimari ve dekorasyonu şekillendiren Milawall satış ve uygulama desteği ile yanında.

Günümüzde kafe, restaurant, okul, otel, hastane vb. gibi birçok yaşam alanlarının duvarlarını artık beton görünümlü duvarlar süslüyor. Natürel dokusu, ortama kattığı hava, dingin ve dinlendiren yapısı ile son zamanlarda bir hayli popüler olan beton görünümlü sıva Milacolor’da sizleri bekliyor.

Mila Effects No:8 Betonup ile duvarlarınız brüt dokusu ile istediğiniz görünüme kavuşacak.

Modern mimarı ve dekorasyonda şehir yaşamından arınmış, brüt dokusuyla ilham veren Betonup, iç ve dış cephelerde teneffüs kabiliyeti sayesinde sağlıklı, su dayanımı ile uzun ömürlüdür. Uygulama çeşidine göre, farklı desenler, yorumlar katılan Betonup, beton tasarım duvar, brüt beton görünümlü duvar, sıva görünümlü duvar, panel beton, beton dokulu duvar bazende derzli beton olarak çıkar karşımıza.

Duvarlarınız en büyük ilham kaynağınız olacak. Beton görünümlü sıva, beton efektli sıva ve beton görünümlü boya malzemelerinin popülerliğinin tek sebebi estetikliği değil. Günümüzde kafe, restaurant, otel, okul ve ev gibi birçok yaşam alanlarında duvarlara hayat veren beton görünümlü sıva dokusu ve görünümü ile ilham, huzur ve dinginlik hissi veriyor.

Milawall mağazalarından ister ürününüzü temin edebilir, isterseniz de uzman ve tecrübeli ekiplerden uygulama desteği alabilirsiniz. Üstelik tüm Milawall mağazaları kişiye özel duvar tasarımı, ücretsiz keşif, ücretsiz demo uygulama hizmetleri sağlıyor. Sizleri de en yakın Milawall mağazamıza bekliyoruz.

BU SENE EVİNİZDE MODA; MİLACOLOR

Sınırsız renk ve ton seçenekleriyle yaşam alanlarınızı düzenleyen Milacolor, doğal boya ve renkler değil, doğanın kendi renkleri ile iç cephe boyaları, dış cephe boyaları, iç ve dış cephe kaplamaları, izolasyon malzemeleri, astarlar, macunlar ve özel amaçlı ürünler ile evinizin her köşesinde 40 yıllık deneyimini sizler ile paylaşıyor.

Diğer ürünlerimiz için menü sekmesini, kataloglar ve kartelalar için renk kartelası sekmesine ziyaret edebilir, fiyatlar ve projelerinize en uygun teklifler için arayabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?