2018-2019 Yılı Dekoratif İtalyan Boya Desenleri

İtalyan boya isminin jenerik isim olmasını sağlayan, harikalar diyarı Venedik’in tüm esintileri artık evlerinizde. Milacolor ile hayalleriniz duvarlarınızda hayat bulacak.

Bu makalemizde sizler için İtalyan boya ile ilgili sık sorulan soruların cevaplarını verdik.

İtalyan Boya Nedir?

Makalenin başında belirttiğimiz gibi çıkışı Venedik olan bu boyaların ismi İtalya’nın Venedik şehrinden gelmektedir. Günümüzde evler, oteller, restaurantlar, okulların duvarlarında sık sık rastlanan italyan boyalar su bazlı çeşitli reçineler ve pigmentlerle üretilen, özel aparatlar ile dokusu ve yorumu verilen dekoratif iç cephe kaplama malzemesidir.

Dekoratif İtalyan Boya Modelleri 

Günümüzde gelişen malzeme ve teknikler ile sürekli olarak artmaktadır. En çok kullanılan model ve dokular ise mermer desen boya, süet dokulu boya, beton efekt boya ve inci dokulu boyadır. İtalyan Boya’nın tüm modelleri için Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

İtalyan Boya Uygulama

İtalyan boyaların uygulaması çeşitlerine göre farklılık göstermektedir. Milawall mağazalarında sertifikalı ekiplerden uygulama desteği alabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz ücretsiz uygulama eğitimlerine katılabilirsiniz.

Dekoratif İtalyan Boya Rulosu

İtalyan boyaların sabit bir rulosu yoktur. Boyanın çeşidine göre değişiklik gösterir. Genelde spatula, mala, fırça ve özel rulolar ile uygulanan İtalyan boyalar için özel geliştirilmiş aparatlara Milawall mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Dekoratif İtalyan Boya Ustası

Milacolor sertifikalı ekipleriyle uygulama desteği sağlıyor. Ayrıca sanat yapıp hayat vermek isteyen ustalarımız Milawall mağazalarında ücretsiz eğitimlere katılabilirler.

Dekoratif İtalyan Boya Fiyat

İtalyan boya fiyatı, çeşidine göre farklılık göstermektedir. Her bütçeye ve her duvara uygun malzemeyi Milacolor’da bulabilirsiniz. 2018 fiyatlarımız için 2018 fiyat listesi kısmına tıklayabilir veya Milawall mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?