Tenis Kort Boyası

Tek bileşenli, su bazlı, yüksek yapışma mukavemetli, Uv dayanımı yüksek solma ve sararma yapmayan tenis kort boyasıdır
Tek bileşenlidir kolay uygulanabilir. Kötü hava koşullarına ve güneşin olumsuz Uv ışınlarına karşı dayanaklıdır. Çatlama kabarma ve dökülme yapmaz. Özel seçilmiş pigmentlerle renklendirildiğinden solma ve sararma yapmaz. Yağlara, zayıf asit ve alkalilere dayanıklıdır. Her türlü mineralzemin ve asphalt üzerine mükemmel aderans ve yapışma sağlar
İlk kat astar uygulaması ürün ½ sulandırılarak yüzeye tatbik edilir .İkinci ve üçüncü kat uygulamalar katlar arası bekleme sürelerine uygun olarak ürün sulandırılmadan veya isteğe göre %10 sulandırılarak uygulanabilir.
Uygulanacak yüzeyler üzerinde bulunan yağ, kir ve emmeyi engelleyen her türlü kalıntı oluşumların tamamen uzaklaştırılması ve yüzeyde oluşan tozların yıkanarak yüzeyden arındırılmalıdır. Yüzeydeki serbest parçalar temizlenmelidir. Sertleştirici kullanılmayan normal perdahlanmış beton yüzeylerde herhangi bir yüzey düzeltme işlemine gerek yoktur. Yüzeylerdeki yapışmaya engel olan parçalar temizlenmelidir. Beton yüzeylerde yüzey sertleştiricisi, kür oluşturucu ürünler ve parafin türevlerinin kullanıldığı alanlarda yüzeyler tekrar pürüzlendirilerek ürün kullanılmalıdır. Tenis kort boyası uygulanan yüzeyler 3 gün süre ile fiziksel ve kimyasal etkilere maruz kalmayacak şekilde korunmalıdır.
Ürün uygulandıktan sonra tam kuruma süresi ve hafif yaya trafiğine açılması 24 saattir.

TANIM

Mila Su Bazlı Tenis Kortu Boyası, Tek bileşenli, su bazlı, yüksek yapışma mukavemetli, Uv dayanımı yüksek solma ve sararma yapmayan tenis kort boyasıdır

 

KULLANIM ALANLARI

Tenis kortlarında, voleybol ve basketbol sahalarında, her türlü asfalt ve beton zeminlerin koruyucu olarak kaplanması ve boyamasında, güvenlik amaçlı yol koridorlarının oluşturulmasında, bisiklet ve yaya yollarının belirlenmesinde, toplu taşım araçlarına ait parklarda, bahçelerde ve çocuk oyun sahalarının beton ve asfalt zeminlerinin koruyucu ve dekoratif amaçlı boyanmasında kullanılır.

 

 

UYGULAMA

 

YÜZEY HAZIRLIĞI

* Mila Tenis Kortu Boyası, uygulanacak yüzeyler üzerinde bulunan yağ, kir ve emmeyi engelleyen her türlü kalıntı oluşumların tamamen uzaklaştırılması ve yüzeyde oluşan tozların yıkanarak yüzeyden arındırılmalıdır.

* Yüzeydeki serbest parçalar temizlenmelidir.

* Sertleştirici kullanılmayan normal perdahlanmış beton yüzeylerde herhangi bir yüzey düzeltme işlemine gerek yoktur. Yüzeylerdeki yapışmaya engel olan parçalar temizlenmelidir.

* Beton yüzeylerde yüzey sertleştiricisi, kür oluşturucu ürünler ve parafin türevlerinin kullanıldığı alanlarda yüzeyler tekrar pürüzlendirilerek ürün kullanılmalıdır.

* Tenis kort boyası uygulanan yüzeyler 3 gün süre ile fiziksel ve kimyasal etkilere maruz kalmayacak şekilde korunmalıdır.

KARIŞIM HAZIRLAMA VE UYGULAMA

Mila Tenis Kortu Boyası kullanıma hazırdır uygulamaya başlanmadan önce ürün homojen bir karışım elde edilinceye kadar düşük devirli karıştırıcı yardımı ile en az 3-4 dakika karıştırılmalıdır.İlk kat astar uygulaması ürün ½ sulandırılarak yüzeye tatbik edilir .İkinci ve üçüncü kat uygulamalar katlar arası bekleme sürelerine uygun olarak ürün sulandırılmadan veya isteğe göre %10 sulandırılarak uygulanabilir.

Ürün uygulandıktan sonra tam kuruma süresi ve hafif yaya trafiğine açılması 24 saattir.

UYGULAMA ŞARTLARI

Uygulama esnasında yüzey sıcaklığının +5 ºC İLE +30 ºC arasında olmalıdır.Uygulama esnasında ve uygulama sonrasında zemin 24 saat süre ile yağmur, dolu ve kar yağışı gibi olumsuz hava koşullarından korunmalıdır.

GÜVENLİK

Kullanmadan önce ambalaj üzerindeki güvenlik uyarılarına dikkat ediniz, gerektiği durumda ürünün Malzeme Güvenlik Bilgi Fişi’ne bakınız. Solumayınız, deri ve gözle temasından kaçınınız, yutmayınız, uygun iş güvenliği malzemesi kullanınız. Yangın ve patlama tehlikesi yanında çevrenin kirlenmemesi için de gerekli tedbirleri alınız. İyi havalandırılmış ortamlarda uygulayınız.

 

TAŞIMA ve DEPOLAMA

* Ürün 5-35°C arasında muhafaza edilmelidir.

* Ürün direkt güneş ışığına maruz kalmamalıdır.

* Açılmış ürünü kendi ambalajında, kapağı iyice kapatarak muhafaza edilmelidir.

 

AVANTAJLAR

* Tek bileşenlidir kolay uygulanabilir.

* Kötü hava koşullarına ve güneşin olumsuz Uv ışınlarına karşı dayanaklıdır.

* Çatlama .kabarma ve dökülme yapmaz.

* Özel seçilmiş pigmentlerle renklendirildiğinden solma ve sararma yapmaz.

* Yağlara, zayıf asit ve alkalilere dayanıklıdır.

* Her türlü mineralzemin ve asphalt üzerine mükemmel aderans ve yapışma sağlar

 

 

 

 

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?