Dekoratif Boya Çeşitleri ve Modelleri

Dekoratif Boya Çeşitleri ve Modelleri, binlerce uygulanmış model ve çeşit ile Milawall mağazalarında sizleri bekliyor.

Dekoratif Boya Çeşitleri Nelerdir ? 

Dekoratif boyalar yüzlerce farklı şekilde karşımıza çıkıyor. Dekoratif boyaların bu kadar çeşitli olmasının sebebi gelişen üretim ve malzeme teknolojilerinin yanı sıra tasarlanabilir olmasıdır. Bilgisayarında bunu tasarlayan iç mimar veya tasarımcıdan, uygulayan ustaya kadar hayal gücü ile sınırlı olmasıdır. Hayalleriniz ile tasarımın harmanlanması ile ilham veren duvarlar çıkar ortaya. Ayrıca hayatın ve doğanın tüm renklerini sunuyor olması da cabasıdır.

Dekoratif boya çeşitleri için temel anlamda bir sıralama yapacak olursak ilk olarak doku çeşitleri ile başlayabiliriz. Dekoratif boya çeşitleri ve dekoratif boya modellerinde karşımıza çıkan dokular şunlardır;

Mermer Dokulu Dekoratif Boya

Mermer dokulu dekoratif boya (mermer görünümlü boya) doku olarak parlak görünüm olarak ise mermer dokudadır. Dekoratif boya çeşitlerinde ilk ürün ve dokulardan olan italyan boya olarak geçer. Mukavemeti oldukça yüksek olan mermer dokulu dekoratif boya tam silinebilir olup, bir hayli uzun ömürlüdür. Ürün olarak karşılığı ise Mila Effects No:2 Prestige olup, binbir renk seçeneği sunar.

Kadife Doku (Süet Doku) Dekoratif Boya

Kadife dokulu (süet dokulu) dekoratif boya, yarı mat görünümde dokunduğunuzda kadife hissi uyandıran italyan dekoratif boyadır. İç ve dış cephe yüzeylerinde kullanılabilir. Oldukça estetik ve uzun ömürlüdür. Milacolor’da ürün olarak karşılığı Cosmo olup, binbir renk ile talep edebilirsiniz.

Kumlu Metalik Doku Dekoratif Boya

Dekoratif boya modelleri ve çeşitleri içerisinde olan kumlu metalik doku dekoratif boya, isminde de geçtiği gibi metalik bir dokudadır ve yüzeyi kumlu parlak yapıdadır. İç ve dış cephe yüzeylerinde tercih edebileceğiniz uzun ömürlü dekoratif boyalardandır. Milacolor’da ürün olarak karşılığı Safir olup binbir renk seçeneği sunar.

Beton Doku (Beton Görünümlü Boya) Dekoratif Boya

Son yıllarda bir çok  mağaza, ev, otel, kafe, restaurant gibi bir çok yaşam alanında karşımıza çıkan beton görünümlü boya, beton dokuda sıva kıvamlı bir üründür. Yüzeyde brüt beton doku sunar. İç ve dış cephe yüzeylerinde kullanılabilir. Milacolor’dan Betonup beton görünümlü sıva olarak yine farklı renklerde talep edebilirsiniz.

Sıva Dokulu Dekoratif Boya

Sıva dokulu dekoratif boya hayal gücüne ve tasarıma dayanan karşımıza binlerce model ve çeşit çıkaran sıva kıvamlı dekoratif boyadır. Traverten görünümdedir ancak tasarıma ve uygulayıcıya göre çok farklı dokularda elde edilebilir. Milacolor’da karşılığı ise Sart dekoratif boyadır.

Sedef Dokulu Dekoratif Boya

Dekoratif boya çeşitleri ve modelleri ele alınmışken ilk olarak en eski dokulardan birisi olan sedef dokuyu söyleyebiliriz. İçeriğinden dolayı oldukça parlak görünümde olan sedef dokulu dekoratif boya ayrıca sıva dokulu dekoratif boyaları renklendirmede de kullanılabiliyor. Milacolor’da ürün olarak karşılığı ise Fames efekt boya.

Dekoratif Boya Modelleri Nelerdir ?

Dekoratif boya modelleri için sıralama yapacak olursak. Yukarıda dokularına göre ayırdığımız dekoratif boya çeşitleri ile örtüştürebiliriz. Dekoratif boyaların doku olarak karşılığının yanı sıra efekt olarak Fames, Prestige, Cosmo, Amber, Sart, Safir, Prisma, Betonup ürünlerinin her biriyle ve birlikte kombinlenmesiyle binlerce model elde edilebilir. Tüm Milawall mağazalarından uygulanmış binlerde dekoratif boya modellerine ulaşabilirsiniz. Milawall mağazaları bünyesindeki profesyonel iç mimar ve tasarımcılar ile tasarlayıp, uzman usta ve ressam kadrosu ile uyguluyor.

Ürünlerimizle ilgili fiyat teklifi almak istermisiniz ?